• Vardagliga inlägg för bekvämlighet och prestation

  179,00 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Går eller står du upp mycket om dagen? Våra inlägg är väldigt bekväma och ser till att du inte får ont eller blir trött. Dem tar upp väldigt lite utrymme i dina skor eftersom dem är endast ¾ av skons längd. Dem täcker ändå de viktigaste punkterna och kan användas i alla typer av skor.

  Om du lever en aktiv livsstil, och inte lider av smärta eller något annat medicinskt tillstånd så erbjuder dem den ultimata fotvården. Dem ger dig inte bara ett bra stöd för ditt fotvalv, utan även en flexibilitet och dämpning. Det övre lagret är mjukt och gjort av bambu som absorberar svett och neutraliserar fukt.

  Ett modernt alternativ till Klassikern “Tri-comfort” Scholl inläggen

  Dessa inläggen är ett bra alternativ till Tri-comfort. Dem är optimala för människor som behöver pålitlig fotvård varje dag. Någon som står upp hela dagen kan berätta att dem behöver en hög bekvämlighet och en boost i prestation för att undvika fotvärk. Våra vardagliga inlägg är gjorda för bekvämlighet, prestation och att eliminera odör. Du behöver inte vara i något speciellt tillstånd eller delta i en sport för att dra nytta av dem. Inläggen var designade för att absorbera chockar till hälen, stabilisera hålfoten, och ge maximal bekvämlighet. Inläggen är uppbyggda av olika lager för att uppnå detta. 

  Bästa inläggen för vardaglig användning

  Detta är det bästa alternativet om du letar efter ett par allmänna inlägg. Dem kommer i två olika storlekar: 36-40 och 41-45. Dem är enkla att sätta på plats: tryck in dem med hälen mot baksidan av skon. Det är omöjligt att göra fel, och vi är alla trötta på inlägg som inte passar ordentligt. 

  Med tanke på att dem är gjorda för vardaglig användning är det självklart att dem borde passa i alla typer av skor. Eftersom dem inte når fram till spetsen av skon passar dem även smala skor. 

  Optimal kombination av material

  Utöver det övre lagret som är gjord av bambu, innehåller sulorna även latex och skum. Huvuddelen är gjord av skum vilket ger dem en lätt vikt och bekväma för vardagliga aktiviteter. Om du är väldigt aktiv eller lider av skelettmuskulära problem så passar kanske några av våra andra produkter dig bättre.

  Skriv en recension