90+ Sålda

Snørebånd - 16mm Mørkegrå

39,90 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Maximal synlighet
  • Få en unik look

Superbreda Mörkgrå Skosnören Är för de Listigt Stiliga

Superbreda mörkgrå skosnören är vad kloka sneakerfans glider in i sina skor. Det är den typ av accessoarer för skor som människor visar respekt för.

Men det är inte att säga att det här är för gamla människor (coola gamla människor kanske.)

Nej, det här är för skatare som ger livsförändrande råd. De är för basketspelarna som sätter upp det perfekta spelet istället för att försöka sig på ett vilt skott. De är den typ av skor där du kommer ha kul på en fest när någon kommer att föreslå "vi borde sticka på krogen", och du sparkar bara upp dina fötter och säger: "Vad är det för fel med att stanna här?"

Gissa vem resten av festen kommer att hålla med? Du. Det är vem.

Superbreda mörkgrå skosnören är samma färg som en TV-skärm som du vet är på, trots att den inte visar någonting. Det brukade vara statiskt svartvitt, men vi har sedan komprimerat det till en flytande, mörkgrå färg. Det är den perfekta utgångspunkten, där du är på väg att gå in i det livfulla okända av vad som helst som kan finns på kabeln.

Och det är precis den känslan du får när du kliver ut med de här snörena - du kanske inte vet var du ska, men du vet åtminstone att det kommer att vara underhållande och att du kommer att känna dig som den smartaste personen i rummet.

Skriv en recension
Artikelnummer: 18M-Flat-DarkGrey
Bredd: 16mm
Gjorda i polyester av hög kvalité