120+ Sålda

Skosnören - 16mm Grå

39,90 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Maximal synlighet
  • Få en unik look

Superbreda Ljusgrå Skosnören Känns Bra Oavsett Vart Du Går

Den coolare versionen av silver, superbreda ljusgrå skosnören sätts i sneakers för att göra dem till det mest magnetiska stycket kläder du någonsin har ägt.

Eftersom ljusgrå är den typ av färg du vill vara runt, och dessa snören är utformade för att ta dig runt... och sen något mer.

Dessa snören påminner människor om ett luftkonditionerat sovrum på en varm sommarnatt. De är som ett spår av kolsyra som rinner ned för en nyöppnad burk med läsk eller flaska öl.

Det känns bara trevligt att titta på dessa snören. Folk kommer antagligen att tacka dig för att du bär dem. Säg, "Det var så lite," och fortsätt gå - du har platser att vara på, folk att träffa och snören för dem att bli imponerade av.

Ljusgrå är en sådan nonchalant nyans, den funkar med bokstavligen varje enskild eller kombination av färger du kan tänka dig. Från ljusa och högljudda färger som rött och orange till mörka basfärger som svart och marinblått, passar superbreda ljusgrå skosnören dina skor. Varje gång.

Du vet hur moln bara sitter i himlen utan några besvär, som att de var tänkt att vara där? Tja, det var dem, precis som dessa snören var tänka att vara i dina skor.

Vi slår vad om att du känner dig mer avslappnad redan. Ta bara ett djupt andetag, ta ett par av dessa snören och gör dig redo att känna dig bekväm hela tiden.

Skriv en recension
Artikelnummer: 18M-Flat-LightGrey
Bredd: 16mm
Gjorda i polyester av hög kvalité