• 1610+ Sålda

    Skosnören - 4mm Mörkgrå

    39,90 SEK
    Längd (cm)
    Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
    par par par
    • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
    • Håller sig knutna hela dagen
    • Går inte sönder eller fransar sig
    • Få en unik look

    Runda Mörkgrå Skosnören Tämjer Stormen

    Historien om våra runda mörkgrå skosnören börjar med sin ursprungliga inspiration: gjorda för stövlar. Men som de bästa berättelserna inspirerade dessa skosnören hjältars resor som sträcker sig över alla typer av skor.

    Det var en mörk och stormig dag. Vi föreställde oss hur regnmolnen skulle se ut som skosnören. Skulle de föra med sig åska för varje steg? Skulle de kunna förse bäraren med energi från blixtar? Skulle intensiteten skilja sig beroende på skons färg? Det fanns bara ett sätt att ta reda på.

    Kompletterad av gula, vita och andra ljusa färger, fick snörena det att verka som en kylig dimma lagt sig. Låter det skrämmande? Det är motsatsen, som när det är 40 grader ute och du går in i en luftkonditionerad butik.

    Ljusa färger som orange och rött har skosnören som skarp kontrast, som när molnen öppnade sig strax vid solnedgången kvällen vi tänkte på dessa snören för att avslöja himmelens slående färger. Och på bruna och svarta skor, det är där runda mörkgrå skosnören smälter in som skuggan du alltid kan lita på.

    Från de mörkaste och stormigaste nätterna till de ljusaste, soligaste dagarna, kan dessa skosnören tämja alla situationer. När du har dem är den enda frågan kvar: Vad kommer din historia att vara?

    Skriv en recension
    Artikelnummer: 4M-Round-DarkGrey
    Bredd: 4mm
    Vanligt använda i stövlar
    Gjorda i polyester av hög kvalité
    Kan töjas 16%
    OEKO-TEX® Certifikat Godkända