• Elastiska platta mörkgrå skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Alla skor blir slip ons med mörkgråa elastiska platta skosnören.

  Varför väljer människor att göra sina skor så att de kan dra på dem? För med mörkgråa knytfria elastiska platta skosnören kommer de aldrig behöva knyta sina skor igen, med samma fantastiska look och passform, varenda dag.


  En storlek passar alla.

  När dina vänner och familj ser hur mycket tid du sparar genom att inte knyta dina snören och hur bra dina gympaskor ser ut, kommer de vilja gå med i det roliga. Och oavsett om de är barnstorlek eller om dessa är de största fötterna i huset, kommer våra mörkgrå knytfria elastiska platta skosnören att passa bekvämt. Snöra helt enkelt upp dem, knyt dem så att de är lagom tajta, stoppa in snörlåset och trimma sedan det överblivna snöret. Tills skorna slits ut, kommer du att ha ett par slips ons som känns fantastiska och som ser ännu bättre ut.


  Mörkgrå elastiska platta skosnören kommer överleva själva skorna.

  Hållbarhet är en prioritet hos oss. Oavsett om det är våra mest fintrådiga finskosnören eller snören gjorda för kängor, gör FeetUnique skotillbehör som håller längre än någon annanstans. Men det är ännu mer sant för dessa snören. Det här materialet kommer överleva själva skon du trär dem i, garanterat. De bleknar & fransar sig aldrig - Vi garanterar det.


  En diskret men stilfull färg som fungerar med allt.

  Mörkgrått är en färg som du kan använda oavsett om du ska någonstans formellt eller mer vardagligt. Det är inte en skrikig färg, det är en cool färg, den sorten som låter folk veta att du är mer djärv än helsvart samtidigt som du inte sticker ut som den helvita. Mörkgrått gör också ett bra jobb med att tona ned starka och vågade färger, vilket skapar en unik look som går med alla sorters skor.


  6 Fantastiska skäl till att shoppa med FeetUnique

  ENDAST KVALITETSSNÖREN – Starka och säkra snören som du kan lita på.
  ENORMT UTBUD – Läder, knytfria, platta, ovala, runda, tunna, långa, korta – Vi har dem alla.
  NÖJDHETSGARANTI – Vi erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti. Om du inte gillar skosnörena, kommer vi ge dig en snabb och artig återbetalning – Du behöver inte skicka tillbaka snörena.
  GRATIS FRAKT – Inget krav på minsta beställning – Alltid gratis frakt över hela världen.
  100% SÄKER BETALNING – SSL krypteringsskydd. En säker hemsida med 100% säkra transaktioner.
  UTMÄRKT KUNDSERVICE – Effektiva och snabba svar + Problemlösningar > Nöjda glada kunder är vår prioritet.

  Skriv en recension