• 40+ Sålda

  Mörkgrå elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Mörkgrå knytfria silikonskosnören gör skor till slip-ons.

  Gör dig redo för den perfekta kombinationen av stil och bekvämlighet. Med mörkgrå silikomsnören kommer du bära en spännande ny look, samtidigt som du slipper böja dig ned och lägga tid på att knyta dina skor. För dessa silikonsnören kommer att göra dina skor till slip-ons.

  Fördelar? Du spenderar cirka 973 timmar under ditt liv med att knyta skor (Ja, det är en och en halv månad). Skulle du inte hellre spendera den tiden på något du tycker om? Vi gör det i alla fall!

  Elastiska silikonsnören passar skor för både barn och vuxna.

  Oavsett om de skor du vill använda snörena till gjordes för barn eller vuxna, kommer snörena att passa. Så hela din familj och alla dina vänner kan njuta av det här klassiska exemplet av moden bekvämlighet (och om vi får säga det -> se bra ut samtidigt).

  För dessa snören är gjorda i silikon som kan sträckas upp till 100% av dess ursprungliga längd, vilket ger dig både säkerhet och den rätta mängden fotutrymme som du behöver. Oavsett om det är för en barnsko eller för en vuxen. De fungerar i princip till alla par skor så länge de har 8 snörhål eller färre.

  Välj från ett utbud av färger – Styla dina skor i alla regnbågens färger.

  Du kan vara säker på att våra priser är konkurrenskraftiga, framförallt med tanke på kvalitén. Men med den kostnadsfria frakten? Dina Fötter har inte råd att inte se unika ut. Ändra din stil med olika färger, endast din fantasi kan sätta gränsen. Du kan göra vartannat snöre en annan färg, eller varje snöre en annan färg, eller hålla det enkelt med en enda färg. Oavsett är du garanterad att få fantastiskt snygga skor.

  Knytfria snören är enkelt att sätta i dina skor.

  Knytfria skosnören betyder att dina skor aldrig blir oknutna. Men det betyder inte att de är svåra att installera. Ändarna av dina mörkgrå silikonskosnören håller sig knutna efter du sätter dem i varje skos hål (snörhål). Se bara till att paret du vill installera dem i, har åtta rader av snörhål eller mindre, eftersom uppsättningen kommer med totalt sexton silikonremsor totalt. (eller åtta remsor för varje sko.)

  Mörkgrå silikonskosnören är gjorda för hållbarhet.

  Dessa kommer överleva själva skorna, men de gör mer än att hålla längre. Silikonet är vattentätt och väldigt svårt att fläcka ned. Om de på något sätt lyckas dra till sig damm eller smuts, är det enkelt att göra rent det med en fuktig duk. Medan tyg föredrar att fransa sig, blekna och bli smutsigt, kommer dessa hålla längre än dina skor.

  Knytfria snören är bättre än traditionella skosnören.

  Mörkgrå silikonskosnören är ett bra exempel på innovation inom skor. För vad är inte framtiden inom mode om inte den ultimata balansen mellan bekvämlighet, komfort och självförtroende? Omfamna framtiden med ett par personliga slip-ons. Vem visste att du kan se fram emot att sätta på dina skor?


  Skriv en recension