• 20+ Sålda

  Ljusgrå elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Ljusgrå knytfria silikonskosnören gör dina skor till slip-ons.

  Sneakers och joggingskor (i alla storlekar) behöver aldrig knytas igen när de hålls ihop av ljusgrå silikonsnören. Snöra upp dina tygskosnören, sätt sedan in de ljusgrå silikonremsorna på plats på ett par minuter. Så enkelt så får du ett nytt par av slip-ons som passar din stil och livsstil. Materialet håller också, eftersom silikon har hållbarheten att hålla länge trots tidens gång och utomhusaktiviteter. Allt det erbjuds för ett lågt pris, i hög kvalité och med gratis frakt över hela världen.

  Ljusgrå silikonremsor passar de flesta skor för barn och vuxna.

  1 Par av silikonskosnören kommer med sexton silikonremsor totalt, 8 för varje sko, så ett par skor med åtta öljetter eller mindre är därför optimalt. Det elastiska silikonmaterialet kan stretchas upp till det dubbla av deras längd utan att bli för tajta eller för lösa, vilket betyder att de passar både barn- och vuxenskor.

  Elastiska snören är gjorda av silikon, ett väldigt damm/fläck och vattentåligt material.

  Smuts och damm fastnar på traditionella tygsnören, men med dessa silikonskosnören, kommer det aldrig vara ett problem. De är både damm och fläcktåliga + helt vattentåliga. Om de skulle få en fläck så är det enkelt att enkelt rengöra den ljusgrå färgen med en våt duk, sen är de som nya.

  Skor kan anpassas med en mängd av olika färger.

  Anpassning av skor tas till en helt ny nivå med silikonband, och ljusgrå knytfria skosnören är en särskilt bra startpunkt. Som en universell färg , går de inte bara med även de mest mönstrade joggingskor, de går också med alla våra andra färger också. Från mörkgråa till röda snören, från blå till chockrosa silikonremsor, du skulle kunna ha alla åtta skosnören på varje sneaker i olika färger om du vill. Det är helt upp till dig!

  Dessa knytfria skosnören är enkla att installera.

  Om dina skohål är små, kan du behöva lägga in lite extra energi, men oavsett situationen, kommer du kunna trycka in båda ändarna av de sexton silikonbanden in på under tio minuter. Och om du lägger till all den extra tiden du sparar på att aldrig behöva knyta dina skor igen, att bespara din rygg från att böja dig ned, så är det tio välinvesterade minuter.

  Du kommer inte vilja knyta dina skor någonsin igen.

  Det kommer att komma en tid när du ser någon ta sig tid att knyta deras snören, och tänka att det ser gammalmodigt ut. Det är för att framtiden handlar om komfort och bekvämlighet. Med ljusgrå silikon knytfria skosnören, kommer dina skor inte bara att se spännande stiliga ut, de tar bara en sekund att sätta på och ger en perfekt passform, varje gång.

  Skriv en recension