• 10+ Sålda

  Neongröna elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Neongröna knytfria silikonskosnören kommer omvandla dina skor till ett par slip-ons.

  Att byta ut dina gamla traditionella snören med silikonskosnören gör dina skor omedelbart till slip-ons. Föreställ dig att slippa knyta dina skor någonsin igen. Det betyder att du kommer spara tid (Ungefär 973 timmar under en livstid), skydda din rygg och knän från att böja dig ned minst två gånger om dagen, och ha ett djärvt och roligt par joggingskor som skiner med sin unika neongröna färg.

  Silikonskosnören passar barn och vuxna skostorlekar.

  De enda kraven är att varje sko har åtta par av skohål (öljetter) eller färre, eftersom det här är en uppsättning av totalt sexton neongröna silikonremsor. Silikonet kan stretchas till sin dubbla längd, vilket ger dig en perfekt kombination av komfort och stramhet oavsett hur stor din skostorlek är. Barn och vuxna kan båda njuta av bekvämligheten av slip-ons i de mest spännande färgerna på skosnöresmarknaden.

  Materialet hos de knytfria snörena är svårt att slita ut.

  Silikon kan stå emot damm, lera och smuts bättre än något annat tyg, och det är vattentätt. Skulle du få en fläck är det enkelt rengjort med en våt duk. Silikonet är hållbart vilket betyder att de kommer överleva själva skorna, och det finns ingen anledning att oroa sig om att skosnörena ska fransa sig eller gå upp som med traditionella snören – på under en sekund är dina skor säkra och kommer fortsätta vara det hela dagen.

  Neongröna knytfria skosnören är enkla att installera.

  När ditt paket kommer fram, kommer du hitta två uppsättningar av snören som är numrerade från störst till minst för att gå från tån till hälen av dina skor. Tryck båda ändarna av de elastiska banden in i varje motsvarande par skohål, och sen är du redo.

  Para neongrönt med flera andra färgalternativ.

  Dessa är inte den enda färgen för dessa knytfria snören. Välj från neutrala färger — som vitt, svart och två nyanser av grått — till färger som är iögonfallande som chockrosa eller.. neongrönt. Oavsett är det upp till dig hur mycket du vill anpassa ditt skodon.

  Och något som gör det hela ännu bättre? Vi erbjuder en prisgaranti + gratis frakt.

  Skriv en recension