• 20+ Sålda

  Chockrosa elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Chockrosa knytfria silikonskosnören – Omvandla dina skor till slip-ons

  Det första steget är att dra de gammaldags snörena ur dina sneakers eller joggingskor. Därefter byter du ut dem med dina chockrosa silikonskosnören och gör dem till det mest personliga paret som en person kan äga. Från och med då är skoknytning en sak av det förflutna. Inga mer dyrbara minuter som spenderas med att knyta traditionella snören.

  Våra silikon chockrosa snören passar skor för både barn och vuxna.

  Oavsett din skostorlek eller om det är ett par barn- eller vuxenskor du har, kommer dessa snören att passa. Det beror på att dessa elastiska silikonsnören kan sträcka sig till dubbelt av deras längd. På så vis är du garanterad en säker och bekväm passform. Var noga med att dina skor har åtta par snörhål (skohål) vardera, för den här uppsättningen levereras med sexton silikonremsor. Det passar för de flesta sneakers och joggingskor, men det är alltid en bra idé att dubbelkontrollera.

  Silikonskosnören är bara bättre än traditionella tygsnören.

  Inte bara kommer dessa snören överleva själva skorna, de samlar inte på sig lera eller smuts som nylonsnören gör. De fransar sig inte eller knyts upp av sig själva. De blir inte fläckiga heller. Om de på något vis får en fläck, är de otroligt enkla att rengöra med en våt duk. Barnskor har aldrig sett så skinande ut förut, skor för vuxna har aldrig varit enklare att sköta om. Med andra ord, dina nya slip-ons är bekväma på mer än ett sätt.

  Bra priser innebär att du kan anpassa färgerna.

  Chockrosa knytfria silikonskosnören ser fantastiska ut som de är. Längs vita sneakers ger de en rolig och bekymmerfri look, medan chockrosa och svart är coolt och självsäkert. Vi erbjuder alltid gratis frakt, så det finns ingen anledning inte att skaffa sig ett par, men med alla de olika färgerna att välja från är vi säkra på att du till slut kommer skaffa en hög av dem. Oavsett så är du i total kontroll över hur unika dina skor kommer bli.

  Silikonsnören är enkla att installera.

  Du får åtta elastiska silikonremsor för varje sko och de kommer i en enkel sekventiell ordning. Tryck varje sida in i öljetterna i ordningen, och på bara ett par minuter, har du ett nytt par slip-ons. Medan du ändå håller på, hämta barnens sneakers och ge dem en omvandling också. (De kommer älska dig för det!) Enkelt sagt, chockrosa knytfria snören är gjorda för att göra ditt liv enklare.

  Skriv en recension