• Lädersulor

  115,00 SEK
  Size
  Längre för stövlar »
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Lädersulor har många fördelar. De är bekväma, eleganta, hållbara, de andas och är vackra. Läder anpassar sig till individuella steg. Sulor gjorda av detta materialet känns väldigt klassiska när du har dem på dig.

  Sist men inte minst så är de estetiskt väldigt tilltalande med en lyxig känsla. Det Danska företaget 2GOs sulor ger rätt mängd av dämpning för att vara bekväma.

  Bäst Lädersulor

  Våra sulor är gjorda av äkta garvat läder som är hållbart och ser till att dina fötter är torra. Latex på undersidan ser till att de sitter stadigt på plats. Det är möjligt att lägga dem ovanpå dina gamla sulan i skon men vi rekommenderar att du byter ut dem helt och hållet, det vill säga om dina skor inte är för stora. De kommer att minska storleken på skon lite grann.

  Läder behåller sin form under en lång tid. Det hjälper dig att undvika fotsvamp, överdriven svettning, och andra vanliga problem. Lädersulor är perfekt for dig som behöver regelbundet använder dina fötter flera timmar om dagen.

  Läder sulor: Eftersom du älskar bekväm lyx

  Våra nöjda kunder letar efter lyxiga sulor som erbjuder bekvämlighet samt minskar fukt och lukt. Lädersulor är också ett bra val om du inte vill slänga dina original sulor eftersom de går att använda med de flesta vardagliga skor. Tack vare högkvalitativa material finns det en chans att de håller längre än dina skor. Läder är resistent mot slitage.

  Lädersulor är bra för vardagliga aktiviteter som att gå och stå. Om du behöver sulor för en specifik sport, kolla vår prestations kategori. För medicinska tillstån kan du kolla våra ortopediska produkter.

  Lädersulor Egenskaper

  Sulorna kommer i storlekarna mellan 36 och 46. Du kan enkelt tvätta av dem med en fuktig trasa och mild tvål. Den synliga delen finns i svart eller en naturlig läder färg beroende på vad du väljer. Eftersom sulorna tar upp lite utrymme rekommenderar vi att du ser till att dina skor inte redan är för tighta om du vill använda dem ovanpå original sulorna. Välj samma storlek på sulorna som du har i dina skor.

  Skriv en recension