• Inlägg för stöd av Transversell Valvet - Droppformad

  64,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Dessa är för er som upplever smärta, obehag, och utmattning i den främre delen av din fot. Denna delen kallas också “tåvalken”. Om valvet över foten är fel kommer du att uppleva smärta och andra obehag. Tåvalken bär på en stor del av din vikt när du går framåt.

  Vila och återhämtning kan vara svårt om du redan upplever smärta och annat obehag. Den långsiktiga lösningen är att bygga upp styrka i rätt muskler med hjälp av rätt stöd.

  Bra Inlägg för Platta Fötter

  Inläggen stödjer foten genom att lyfta upp området bakom tåvalken. Om du har ont här så har du förmodligen problem med transversell valvet. Valvet saknas om framfoten är platt eller extra bred.

  Det droppformade inlägget är en permanent lösning på längre sikt. De lindrar smärtan genom att stödja foten. När foten återigen är på rätt plats kommer du att börjar bygga upp styrka i musklerna som inte användes och efterhand kommer problemet att försvinna.

  Inlägget är mjukt och bekvämt. Den har en unik och effektiv kudde för att stödja transversell valvet.

  Inlägget för Långsiktig Smärtlindring av Framfoten

  Inläggen hjälper med att lindra och förhindra framtida problem som: Mortons neurom, metatarsalgi, splayfoot och andra typer av smärtor i framfoten. Metatarsalgi är smärta och andra obehag i “tåvalken” eller framfoten. Namnet kommer från benet som sitter bakom tårna.

  Passar inläggen alla dina skor? Ja, de tar upp väldigt lite plats och fästs till sko med en självtejpande undersida så du kan tejpa fast dem ovanpå sulan. På så sätt behöver du inte ta ut originalen.

  Inläggen är gjorda av äkta vegetariskt garvat läder. Materialet erbjuder en rad med fördelar, bekvämlighet och hållbarhet är dem två viktigaste. Inläggen kommer att hålla längre än dina skor så länge du inte sätter på dem fel. De ska vara bekväma och kännas “rätt”. Om så är fallet, sätt fast dem permanent. Om du är nöjd kan du även skaffa flera par för dina andra skor.

  Skriv en recension