• Inlägg för Valvstöd

  99,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Detta inlägget stabiliserar det mediala valvet, samt minskar smärta i hälen genom att minska påfrestningen av området mellan tårna och hälbenet. Det är ett diskret och effektivt sätt att stödja valvet i din fot. De tar dessutom väldigt lite plats i skorna.

  Inlägg för överpronation

  Stabilisera fotvalvet stoppar foten från att vridas inåt (överpronation). Rätt stöd kan minska smärtan i dina fötter samt obehag. De hjälper till att distribuerar trycket och ge din fot den bästa positionen så att dina muskler och ben används på rätt sätt.

  Inläggen hjälper mot platt fot (när fotvalvet har kollapsat) eller om dina fötter är kroniskt utmattade. De gör så att det inte blir värre i med tiden. Inlägg är dessutom väldigt enkla att trycka in i skorna. De sitter i botten av skon och stannar där. Det övre lagret är gjord av bekvämt och vegetariskt garvat läder.

  Bästa inläggen för valvstöd

  Inläggen är perfekt som valvstöd, och gör att de passar er som lider av plantar fasciit eller annan smärta runt om hälen och fotvalvet. De lindrar smärta som uppkommer i dina fötter efter du vilat dem under en lång tid, till exempel efter du har suttit vid skrivbordet hela dagen eller när du har vaknat upp på morgonen.

  Produkten för er som vill ha omedelbar smärtlindring men också en långsiktig lösning. Valvstöd lindrar överbelastade muskler och efterhand hjälper optimera och stärka oanvända muskler. De passar bäst skor med mindre eller utan valvstöd helt och hållet. De kan användas med alla typer av skor. Om dina skor är relativt “platta” i mitten så är dem perfekt.

  Inläggen är gjorda av äkta vegetariskt garvat läder som garanterar bättre bekvämlighet och hög hållbarhet samtidigt som de eliminerar fukt. Så länge du inte tvättar dem så håller dem förmodligen längre än dina skor. Dem är gjorda för att stanna i skon.

  De tillverkades inte för någon specifik aktivitet, utan för att stabilisera fotvalvet i dina fötter i alla situationer och därmed minska risken för smärta

  Vii rekommenderar att du trycker in Valvstöd Inläggen i dina skor utan att använda den självhäftande undersida. Efter du har testat dem i skorna, och det känns rätt, så kan du klistra dem på plats.

  Skriv en recension