• Ortopediska Inlägg som Stabiliserar hela Foten

  249,00 SEK
  Size
  Längre för stövlar »
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Långa ortopediska inlägg som lindrar en mängd av fotproblem. De ger stabilitet till det transversella, mediala, och longitudinella delen av fotvalvet. Du stabiliserar, med andra ord, hela fotvalvet. De skyddar även hela foten och absorberar chockar till hälen och garanterar maximal bekvämlighet.

  Bästa Inläggen för plantar fasciit

  Rätt stöd till fotvalvet minskar belastningen av ligament i tårna ända upp till hälen. De hjälper med smärtan i hälen genom att dämpa och stabilisera. De lindrar alla möjliga typer av värk i dina fötter. Inläggen hjälper också mot: hälseneinflammation, platt fot, metatarsalgi och många andra problem.

  Inläggen ser till att dina fötter förblir i rätt position. De stödjer hela foten, inte bara den mediala delen (huvuddelen) av fotvalvet. Genom att ge stabilitet som främjar korrekta hållning, ser du till att rätt muskler används stärks efterhand.

  Inlägg för stabilitet av fotvalvet

  Inläggen stabiliserar alla tre delarna av fotvalvet vilket gör dem till en optimal lösning oavsett vilken del av fotvalvet det är som lider. De väger väldigt lite och är bekväma för alla, oavsett fotproblem.

  Inlägg för supination

  Inläggen stödjer utsidan av fotvalvet och därmed förhindrar en supination (när foten vrider sig utåt när du går). De är gjorda för att stabilisera hela foten. De skyddar foten och gör det möjligt för dig att gå trots värk. Dem är heltäckande ortopediska inlägg som hjälper mot obehag. Du kommer att känna en fantastisk skillnad.

  Om du lider av smärta orsakat av en hälsporre bör du kolla vår “Hälstöd plus” produkt eftersom de har extra dämpning där en hälsporre gör som ondast..

  Inläggen passar nästa alla typer av skor. Om dina skor är smala rekommenderar vi att du kollar på den korta version av våra ortopedisk inlägg. De är endast ¾ långa och ger utrymme till dina tår, utan minska effektiviteten av inläggen.

  Om du står och går mycket varje dag, och har smärta och värk i dina fötter, kommer dessa inläggen att hjälpa dig. De är väldigt effektiva.

  VI rekommenderar att du använder dem direkt när du får dem för att börja hantera smärtan och stoppa det från att bli värre. Om inget görs åt saken kan det I vissa fall leda till stora problem i framtiden och då kanske det är försent.

  Skriv en recension