• DEOSulor

  54,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Våra deodorant sulor är fräscha och innehåller aktiverad kol för att ta bort lukt och absorbera svett. De är mjuka sulor med en lätt dämpningseffekt. Dem är för er som har problem med illaluktande fötter eller fotsvett och vill istället att dem ska lukta gott.

  Hur man fixar illaluktande fötter

  Aktiverad kol som finns i vår DEOsulor är väldigt effektivt sätt att absorberar fukt och lukt. Dem är perforerade till att släppa in luft och accelerera absorberingen av fukt. Den trevliga doften lämnar dina skor fräscha varje gång.

  Sulorna är inte begränsade till en specifik typ av sko. De kan skärs till att passa alla skor. De är också ganska smala och tar inte upp mycket utrymme i dina skor. Men om dina skor redan är för tighta rekommenderar vi att du använder”Replace” sulorna istället. Dem är jättetunna, marknadens tunnaste, men med fantastisk kvalitet.

  Bli av med illaluktande fötter

  Förutom aktiverad kol som tar bort odör så har DEOsulor ett övre lager av andningsbar textil och en undersida av latexskum. Denna kombinationen garanterar att fötterna luktar gott. De är inte begränsade till en specifik aktivitet. utan utövaren av vilken fysisk aktivitet som helst kommer att vara tacksam för att dem använder dessa för att ta bort fukten och lukten i skorna.

  Välj rätt storlek

  Eftersom sulorna är "kapade till storlek" behöver du inte oroa dig. Du skär helt enkelt dem så att de passar dina skor. De täcker storlekarna mellan 36 och 47. Tänk på att de själv uppfriskande sulorna inte kan tvättas. De är ganska diskreta, den synliga delen av sulan ljusgrå eller vit med fina perforeringar för att underlätta andningsförmågan.

  Enkla att använda

  För att använda DEOsulor, klipp längs konturerna för din storlek på baksidan med en sax. Tryck sedan in dem i dina skor.


  Skriv en recension