• Halvsula med Stöd av Transversella Valvet

  105,00 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Om du har ont, utmattning eller obehag i den främre delen av foten. 2GO tillverkade en optimal skosula till dig. Regelbundet obehag eller smärta smärta i den delen av foten kommer ofta från dålig hållning under en längre tid. Det betecknar ett problem med det transversella valvet.

  Inlägg för metatarsalgi

  Metatarsalgi är smärta i tåvalken. Vår halvsula har en bekväm kudde för att lindra smärtan och stabilisera det transversella valvet. Om valvet saknas kommer inläggen att få tillbaka det. Detta gör dem till den bästa och enklaste lösningen till smärta i den delen av foten.

  Denna delen av foten är ofta belastad och framförallt när du rör på dig. Sulorna är perfekta för människor som behöver bekvämlighet. Inläggen är en långsiktig lösning eftersom stabilitet av foten lindrar smärta och hjälper dig att bygga styrka i rätt muskler och därigenom ta bort problem som associeras med detta tillståndet.

  Om du redan upplever akut smärta, en brist på stabilitet kommer att göra det värre med tiden. Det enda undantaget är om du upplever utmattning efter korta och intensiva eller ansträngande aktiviteter.

  Bästa Halvsulor för smärta i framfoten

  Våra halvsulor hjälper dig att lindra smärta i framfoten och inte bara för metatarsalgi men även plantar fasciit. Metatarsalgi kallas också ibland för "stone bruise". De kommer att hantera nuvarande smärta och förhindra det från att bli värre med tiden.

  Riktig dämpning är nyckeln för att lindra smärta. Halvsulan passar i nästan alla skor eftersom de endast tar upp plats i den främre delen av skon. Ett undantag är skor som redan är smala där fram. Om så är fallet rekommenderar vi att du kolla våra mindre inlägg för det transversella valvet och stabilitet.

  Vår halvsula är gjorda av äkta vegetariskt garvat läder, ett högkvalitativt material som ser till du blir bekväm i kombination med en hög uthållighet. Det finns ett lager av latex för extra dämpning på undersidan. Tack vare materialen kommer dem att hålla en lång tid.

  Dem är inte designade för en specifik aktivitet. Huvudanledningen är lindring av smärtan som beskrivs ovan.

  Skriv en recension