• Hälstöd Plus

  84,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Hälstöd plus från 2GO är gjorda av äkta äkta läder och både lyfter och stödjer dina hälar. Inläggen är för er som lider av hälsporre. De är avtagbara och designade för att lindra smärtan orsakad av en hälsporre. De hjälper också när dina ben är olika långa, du har dålig hållning och dålig balans, och tränar hälsenan. Hälstöd Plus inläggen är perfekta när du har rehabiliteringsbehov.

  Bästa Inläggen för Hälsporre

  Hälstöd Plus kommer med en avtagbar del som har en mjuk kudde där en hälsporre utvecklas. Denna typen av hälstöd skonar din fot från chockar till hälen när du rör dig. Att ändra vinkeln av din fot lite grann är förvånansvärt effektivt om du har problemet där din fot skrapar mot marken.. Inlägget hjälper om dina två ben är olika långa genom att kompensera det korta benet.

  Inlägg för Hälseneinflammation

  Att lyfta på hälen kontraherar senan och därmed lättar på trycket. När du placerar foten platt på marken och istället lyfter på tårna så får du en sträckning längs baksidan av foten som sprider sig från hälen. Det är en inflammerad hälsena som gör ont. Du behöver Hälstöd plus för att lyfta hälen och lindra smärtan. De kommer också att flytta kontaktpunkten där foten träffar marken samt hjälpa mot en dålig hållning.

  Dålig hållning kan leda till smärta i ländryggen som är ett tidigt tecken på skolios. Detta sker ofta på grund av en hållning som är “vriden” åt ena sidan. Inläggen korrigerar eller kompenserar för ojämn mark som är viktigt under löpning, golf, och andra sporter som utövas på sådan mark. De hjälper också mot obehag och kan också förhindra skador som orsakas av en hög påfrestning..

  De upprepade tillslagen från aktiviteter som vandring eller löpning kan orsaka värk i leder och muskler i din ben och ryggen, framförallt om de redan är inflammerade. Inläggen hjälper mot problem som orsakas av regelbunden påfrestning som till exempel fotvårtor som karaktäriseras upprepad påfrestning av en lite del av hälen.


  Skriv en recension