• Hällyft och Stabilitet

  69,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Hälstöd inlägg är en innovativ, högkvalitativ produkt designad för människor vars ben inte är lika långa sedan födsel eller på grund av operation. De lindrar smärtan i hälen och är ett bra alternativ om du har problem med att baksidan av dina fötter gnider mot dina skor. Som namnet antyder lyfter dem upp hälen och tar bort skogskanten.

  Hälstöd inlägg lindrar när du lider av till exempel Hälseneinflammation eller plantar fasciitis. Ni som har sådana problem kan också uppleva smärta knäna, höften, och ryggen på grund av att foten är positionerad fel.

  De kan också hjälpa till med hälsporre, men våra Hälstöd Plus inlägg är ett bättre alternativ då dem är tillverkade specifikt för dig med hälsporre. De dämpar hälen och absorberar chockar.

  Bästa Inläggen för Smärta i Hälen

  Människor som upplever smärta i hälsenan, något som ofta kan leda till tendinit eller kronisk inflammation av hälsenan, kommer att dra nytta av dessa inläggen. De hjälper också om du behöver lyfta upp hälen för att lindra smärta.

  Att lyfta hälen kortar senan och därmed lättar på trycket. Detta är enkelt att förstå. Om du placerar foten på marken och lyfter framfoten så kommer du direkt att känna av en obekväm sträckning av hälsenan. Detta är motsatt till vad vi vill ska hända. Lyfta hälen kommer att flytta fotens kontaktpunkt och dämpa kollisionerna till hälen när du rör dig.

  Bästa Inläggen för olika långa ben

  Att lösa problemet med att baksidan av din fot skrapar längs med marken är förvånansvärt enkelt. Vad som krävs är att den lyfts upp på rätt sätt. Du ändrar vinkeln av foten och vilken del av skon som slår i marken när du går. Om du har olika långa ben så kan du använda inlägget på foten med det korta benet och därmed jämna ut skillnaden.

  Inläggen passar alla skor. Tryck in dem längst bak i skon. De är gjorda av äkta vegetariskt garvat länder, ett väldigt hållbart material som skyddar dina fötter samtidigt som det absorberar och tar bort fukt och svett. Det finns inget bättre material för ortopediska inlägg.

  Skriv en recension