• Hälinlägg för Rätt Vinkel

  69,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Hälinlägg är ett par högkvalitativa inlägg som hjälper dig när din fot viker sig inåt (pronation) eller utåt (supination). De förbättrar hållningen genom att lyfta upp insidan och utsidan av din häl. Lutning av hälen kan leda till smärta i både hälen och foten. Med tiden kan du även få problem med knäna och höften. Hälinlägg löser detta problemet. Ni med dålig hållning kan sluta leta. Hälinlägg fixar fotpositionen och ser till att din fot slutar vika sig.

  Hälinlägg är inte begränsade till en specifik typ av sko. Du kan ha på dig dem i alla skor tack vare att de tar upp väldigt lite utrymme. Samtidigt, ger dem dig en hög bekvämlighet och är hållbara. De är gjorda av äkta vegetariskt garvat läder vilket ger den högsta möjliga kvaliteten ett par ortopediska inlägg kan ha. De håller förmodligen längre än dina skor.

  Bästa Inläggen för Vardaglig Användning

  Hälinlägg är inte för specifika aktiviteter. De är bäst på att fixa din hållning vilket betyder att du kan, och borde, använda dem varje dag. En dålig hållning kan orsaka en rad med problem. Beroende på om du lider av pronation eller supination så kan du skelettomuskulära problem och deformation och smärta i både knä och höft.

  Hälinlägg är väldigt enkla att trycka in i din sko. Placera dem längs bak i skon, bredvid din häl.

  Inlägg för Förbättrad Muskelstyrka

  Om din fotposition inte är optimal blir vissa muskler i dina fötter felbelastade och förstärkta medans andra blir oanvända. Våra ortopediska inlägg hjälper dig med att återskapa funktionaliteten i foten och förbättra muskelfunktionen. Förbättrad muskelfunktion kommer att leda till ökad muskelstyrka.

  Muskler kan styrkas kontinuerligt givet att du inte tar bort inläggen. Ortopediska inlägg kan göra dina fötter starkare samtidigt som de lindrar påfrestad vävnad och ligament.

  Skriv en recension