• Hälgrepp

  49,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Vår Hälgrepp produkt är det bästa alternativet om du är trött på att dina skor glider av och / eller kliar och skrapar i hälen. Fler än vad tror kommer att hålla fast vid ett par skor de älskar trots att de är obekväma att ha på sig. Hälgrepp är vår lösning.

  När du har tryckt in dem rekommenderar vi att du använder ett skohorn när du tar på dig skon för att du inte ska inte pressar ned dem i skon. Detta är dock inte obligatoriskt. Det är bara ett förslag för ökad bekvämlighet.

  Den bästa lösningen för gnagande fötter

  Det finns flera anledningar till att Hälgrepp inlägget är det bästa sättet att göra obehagliga skor användbara. Först och främst är de väldigt enkla att sätta in. De är gjorda av äkta läder, av högsta möjliga kvalitet. Även om de inte är begränsade till höga klackar så är det den typen av skor som många har problem med. De förhindrar bildning av smärtsamma blåsor.

  Alla vars skor inte passar ordentligt kommer att dra fördel av sulorna. Om dina skor skrapar mot dina klackar så är Hälgrepp precis vad du behöver för att äntligen få tag på din steg. De löser problemet tack vare en avancerad kombination av mjukt anti-slip material och att de fylling ut dina klackar.

  Hälgrepp inlägg kan bäras med klackar, träningsskor, arbetsstövlar med mera. Du kan utföra alla vardagliga aktiviteter med dem på. Den smärtsamma känslan av långvarig promenader eller stående i obekväma skor är äntligen borta.

  Vad du Måste Veta

  Inläggen är självhäftande, allt du behöver göra är att fästa dem på baksidan av dina skor ovanför hälen. Produkt finns bara i en storlek som passar alla.

  Hälgrepp löser problemen med skrapande och lösa skor. De är inte avsedda att komplettera behandlingar av medicinska tillstånd. Om du lider av plantar fasciit, neurom eller annat fotproblem, kolla in våra ortopediska produkter.


  Skriv en recension