• 1220+ Sålda

  Skosnören - 12mm Vita

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Dina Sneakers Förtjänar Extra Breda Vita Skosnören

  Extra breda vita skosnören är avsedda för skräddarsydda skofanatiker, de som förstår hur viktigt skosnören är för sneakers allmänna utseende.

  Varför gör vi skosnören extra breda? Det är för att skapa extra breda reaktioner. Att se dina sneakers får dem att le extra brett, beundra dem extra länge och få ögonen att bli extra breda. De börjar applådera för dina skor utan att inse det. Det händer varje gång. (har vi hört iallafall)

  Dessa snören har den vita färgen av nygjort papper. Den vita av tangenterna på ett piano. De är lika vita som stjärnorna i himlen. Detta är den typ av iögonfallande färgtillägg som omedelbart gör skor till stjärnorna av showen.

  Extra breda snören i allmänhet tar upp det mesta av vad människor kan se på din sko. Därför är kvaliteten och stilen så viktig. Det är därför som några av oss sneakerfans spenderar hela våra liv med att försöka hitta det perfekta paret snören. Lyckligtvis är ditt sökande över.

  Nu kan resten av ditt liv spenderas med att märka hur bra dina fötter ser ut och känns. Njut av det!

  Dessa snören är bekväma, och de kommer att slutföra din utseende. Så jag antar att det är där det föråldrade uttrycket kommer ifrån: "Du älskar inte dina sneakers innan de har extra breda vita skosnören."

  Skriv en recension