• Skosnören - 12mm Orange

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Orange är en stark färg som garanterat fångar folks blickar, speciellt om den används till mörka skor. Dessa skosnören finns i vår 12mm-kategori, en bredd som är bredare än vanliga skosnören. Detta par skulle definitivt lysa upp din stil och göra dina skor unika!

              Vi är stolta över att presentera våra 12mm-skosnören i orange. Det är de bredaste snörena i vår katalog, och de har här en färg som är både unik och moderiktig. Du ser sällan nya skor med skosnören i neonorange, så dessa snören är verkligen unika.

                  De är dessutom billiga. Du får dem för endast 29,95kr, inklusive moms. Du kan spara ännu mer om du väljer att köpa flera par samtidigt. Om du exempelvis hittar två par som du vill köpa, ger vi dig 9,95kr i rabatt. Om du köper tre par samtidigt ger vi dig 19,80kr i rabatt!

                  Dessa priser är verkligen konkurrenskraftiga med tanke på kvaliteten på snörena. Tjocka trådar och rika färger är vad som ger dem hög kvalitet och klass. Det är en god investering eftersom de varar länge och klarar olika väder och många tvättar.

                  De finns i två olika längder: 110 och 135 cm. Det är viktigt att du väljer rätt längd på dina skosnören enligt hur dina skor ser ut och så att det inte ser hafsigt ut. Små skor, som sportskor eller skor med topp-snörning behöver kortare snören, medan större skor såsom kängor kräver längre skosnören. Du kan läsa våra blogginlägg om du behöver hjälp med att rätt längd på dina snören.

  Köp dina skosnören idag och njut av resultatet så snart som möjligt!

  Dessa skosnören finns i 2 olika längder, så välj de som passar dig bäst.

                  Vi ser fram emot att ta hand om dig som ny kund hos oss! Kolla genom vår katalog och välj de skosnören som du gillar. Du kan betala med Paypal eller vanliga kreditkort och vi skickar din beställning med vanlig post. Detta sätt kostar endast 19kr och du behöver inte vara hemma personligen för att ta emot dina snören. Skaffa dina skosnören redan idag!

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 12M-Flat-Orange
  Kan töjas 16%
  Bredd: 12mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända