• 80+ Sålda

  Skosnören - 12mm Lila

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Extra Breda Lila Skosnören Är För Dem Som Vet Vad De Vill Ha

  Extra breda lila skosnören var gjorda för sneakers som inte var lila nog. Det låter enkelt eftersom det är enkelt. Du tycker om färgen lila, och du har några olika outfits som skulle se bättre om du hade dessa snören.

  Vilka färg har snörena på dina skor nu? Är de inte lila? Är de tunnare än extra breda? Har de gått sönder eller bleknat? Är de så svaga att de inte skulle kunna kämpa sig ut ur en våt papperspåse med en sax i handen?

  Du borde nog bara ta och kasta dem i papperskorgen. När dina extra breda lila skosnören kommer fram, kommer det att se ut som om du har ett helt nytt par sneakers. Men oroa dig inte, de kommer fortfarande att kännas som det gamla paret, bara ännu bekvämare, eftersom dessa snören är de bästa av de bästa.

  Kan du tänka dig att få extra smala lila snören? Människor skulle behöva kisa för att se dem. De skulle behöva dra ut ett förstoringsglas, gå ner på händerna och knäna och faktiskt spendera tid på att försöka hitta dina snören.

  Men inte med extra breda snören. De kanske vill titta i kikaren på fel sätt, bara för att kunna bearbeta färgens livlighet.

  Huruvida du ska köra med dessa snören är lika enkelt som att titta på dina sneakers och fråga: har de inte saknat lila tillräckligt länge?

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 12M-Flat-Purple
  Kan töjas 16%
  Bredd: 12mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända