• Elastiska platta blå skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Gör dina skor till slip ons med blå knytfria elastiska platta skosnören.

  Såvida du inte njuter av att knyta dina skor, offrar du ingenting med blå knytfria elastiska platta skosnören: inte bekvämlighet, säkerhet eller stil. Med dess 130% stretch kombinerat med ett säkert grepp, kommer du att uppleva exakt samma nivå av bekvämlighet varje gång du sätter på dig dina skor. Allt som behövs är att snöra dina skor den där första gången, sen kommer du ha omedelbart gjort om dina skor till slip ons.


  Enkelt snörda och redo att bäras.

  Bara för att dessa är de mest bekväma snören du någonsin kommer att äga, betyder det inte att de tar något speciellt för att snöras. Precis som du skulle dra igenom vanliga snören, trär du helt enkelt igenom dina blå knytfria elastiska platta skosnören, spänner åt dem enligt smak, sätter in de inkluderade klippen och trimmar det överblivna snöret. Nu är du redo.


  Universal passform perfekt för alla fötter och skotyper.

  Är dessa snören för dig? För någon du älskar? För hela familjen? Du kan köpa med säkerheten av att veta att en storlek passa alla skodon (förutom höga stövlar). Du kommer knappt behöva böja dig ned – glid helt enkelt igenom din fot in i din sko och gå ut genom dörren.


  Stilfullt utseende och färg.

  Tyget på dessa knytfria snören ger en slät, elegant glans som gör den blåa färgen omöjlig att missa. Matcha dem med skor av en liknande blå färg för att dämpa effekten, eller snöra in dem i ett par vita gympaskor för ett djärvt par skor. Valet är ditt, och med så många färger att välja från kan du vara väldigt kreativ genom att blanda.


  6 Fantastiska skäl till att shoppa med FeetUnique

  ENDAST KVALITETSSNÖREN – Starka och säkra snören som du kan lita på.
  ENORMT UTBUD – Läder, knytfria, platta, ovala, runda, tunna, långa, korta – Vi har dem alla.
  NÖJDHETSGARANTI – Vi erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti. Om du inte gillar skosnörena, kommer vi ge dig en snabb och artig återbetalning – Du behöver inte skicka tillbaka snörena.
  GRATIS FRAKT – Inget krav på minsta beställning – Alltid gratis frakt över hela världen.
  100% SÄKER BETALNING – SSL krypteringsskydd. En säker hemsida med 100% säkra transaktioner.
  UTMÄRKT KUNDSERVICE – Effektiva och snabba svar + Problemlösningar > Nöjda glada kunder är vår prioritet.

  Skriv en recension