• 330+ Sålda

  Skosnören - 12mm Marinblå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Extra Breda Marinblå Skosnören Passar In Överallt

  Extra breda marinblå skosnören fräschar upp dina sneakers. Det här är utseendet som är både sofistikerat och lekfullt, som James Bond efter att han haft några för många skakade martinis.

  Dessa snören håller en nivå av mystik. Människor kommer att märka dem, sen låtsas som att de inte gjort det. Men du märkte det. Och det kändes bra.

  Tittar man på kombinationen av marinblått på andra mörkare färger blir som att stirra in i havet och undrar vad som ligger under ytan. Ska folk vara rädda för dina fötter? Nej, men de borde ta dem på allvar, för det finns inget som säger vad de är kapabla till.

  På ljusare skor gör marinblått att ingen av de andra färgerna blir för exalterade. De håller dina fötter fasta och samtidigt håller de designen av dina fötter på rätt spår. Kan djupet av marinblå kontrastera med en ljus orange? Visst kommer det. Och det kommer också se otroligt ut.

  Marinblå är en berömd basfärg, ungefär som svart. Det innebär att du lätt kan bära dessa snören för en avkopplande dag i parken, en ledig dag på jobbet eller till ditt eget bröllop. Hur kan du slå den typen av mångsidighet? Det kan du inte.

  Extra breda marinblå skosnören ger dina fötter den där extra knuffen. Och det finns bara ett sätt att ta reda på hur långt du kan gå.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 12M-Flat-NavyBlue
  Kan töjas 16%
  Bredd: 12mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända