• 440+ Sålda

  Skosnören - 6mm Royalblå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  I ytterligare en variant av färgen blå, är vi stolta att presenta våra royalblå skosnören. De är ljusare än marinblå, och de är mindre formella och sofistikerade. Dessa lutar mer åt en halvt avslappnad effekt, perfekt för den sportiga looken alla skulle älska att stoltsera! Skaffa ditt par idag och se effekten ett par skosnören kan ge till din klädsel.

                  Kanske det är dags att se dina skosnören som alla andra tillbehör du kan ha. Likt halsband, klockor och ringar, har du också möjligheten att matcha de skosnören du bär med resten av din klädsel. Speciellt om du är en som leker med texturer och färger, kanske du vill prova att växla mellan några skosnören så att du kan ha ett par för varje typ av kläder du vill bära.

                  När du använder dig av accessoarer till din klädsel, glöm aldrig att köpa en variant för ditt sportiga utseende som du skulle ha när du är på en joggingtur eller när du tillbringar tid på gymmet. Tro inte att du inte kan se ut som om du kommit från Pinterest även när du är täckt med svett efter många timmars träning. Du kanske har köpt de perfekta sportiga skorna som ser bra ut, men du kan ta ditt mode ett snäpp högre genom att skaffa dig ett par ovala skosnören som är modeinriktade.

                  Här på Feetunique, har vi precis vad du behöver. Våra mycket prisvärda skosnören kommer nu i den ovala formen, en som är vanligast på löparskor. Royalblå är en av de färgvarianter som finns på skosnören i bredden 6mm, och denna färg är mycket snygg att bära med ljusare skor. Dess mörker skulle säkert komplettera dina vita eller gula skor, och tillsammans skapa en ganska elegant kontrast.

                  Känn dig fri att titta igenom vårt sortiment för andra stilar som finns att köpa. Dessa skosnören erbjuds uteslutande via vår hemsida, och våra betalda frakttjänster finns nu även i vissa delar i Europa. Vår officiella transportör är Post Danmark, och den genomsnittliga väntetiden för leverans av våra skosnören är 2-4 dagar efter beställning.

                  Vi strävar efter att hålla priserna på våra produkter och tjänster riktigt låga, även när vi fortsätter att förbättra kvaliteten på våra skosnören. Vi växer också ständigt när det gäller att bredda vårt sortiment, och vi skulle gärna höra från dig om du har några förslag och synpunkter som kan hjälpa oss att förbättras ytterligare med vårt sätt att göra affärer. Lämna oss feedback via vår katalog, eller skicka ett meddelande till oss via vår officiella e-postadress som är cc.detail.rb@gmail.com.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-Blue
  Bredd: 6mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Kan töjas 15%
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Gjorda i polyester av hög kvalité