Ljusblåa OFF-WHITE Skosnören

59,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Ljusblåa OFF-WHITE Skosnören

Belöna dina sneakers med kopior av de ikoniska OFF-WHITE x Nike skosnörena. Det är den klassiska “universitet” ljusblåa färgen som matchar de originala snörena som kom med Air Jordan 1 Retro OFF-WHITE paketet. Att använda silikon printing istället för värmeöverföring gör att de kommer att se bra ut under en längre tid än den andra alternativen på marknaden. De fungerar också bra som ersättnings snören för dina Off-White skor.

Färgen som Du Älskar. Utseendet som Du Letar Efter.

Dessa OFF-WHITE kopiorna ser både bra ut och passar precis som orginal snörena. Dem är också extremt hållbara, du kan även ta dem av och på dina Nike sneakers utan att dem slits. Här på FeetUnique respekterar vi konsten och stilen av original snörena, vi har därför sett till att “SHOELACES” texten liknar originalet av Virgil Abloh och Nike i båda typsnitt och tyg.

Du kommer Garanterat att älska dina Nya Nike OFF-WHITE Snören

Vi är så säkra på att snörena kommer att matcha kvaliteten och stilen av dina Nike, att vi garanterar en 100% nöjdhet. Om dem inte är vad du förväntade dig, kommer vi att ge dig en återbetalning, och du behöver inte ens skicka tillbaka dina OFF-WHITE skosnören. Beställ idag!


Skriv en recension
Artikelnummer: off-white-lightblue
Kan töjas 16%
Bredd: 8mm
Gjorda i polyester av hög kvalité
OEKO-TEX® Certifikat Godkända