• Bekväma inlägg För Höga Klackar

  84,95 SEK
  Size
  par par par
  • Kvalitetskontrollerad efter Hållbarhet och Fel.

  Dagarna då du måste välja mellan stil och bekvämlighet är över. Äntligen kan du ha båda! Hur är det möjligt? Tänk dig ett par sulor gjorda av silikon som absorberar chock eller tryck från tåvalken när du använder dina favorit klackar. Tack vare att dem är mer eller mindre osynliga så kan dem även användas med sandaler


  Bästa Inläggen för Höga Klackar

  Gjorda för att användas med alla typer av klackar. Super Kuddar är det bästa alternativet för bekvämlighet och lindring av smärta. Dem är fantastiska på att absorbera chockar, både på tåvalken (främre delen av foten bakom tårna) samt hälen som brukar vara den mest utsatta, och smärtsammaste, delen av foten.

  Foten sjunker ner i sulan som om det vore en kudde, därmed namnet. Super Kuddar stoppar foten från att glida framåt som är ett problem när man har på dig klackar eller plattform skor. När din fot glider framåt så trycks dina tår mot spetsen av skon. Det kan göra fruktansvärt ont, och att ha på dig skor med öppna tår är inte mycket bättre eftersom dina tår trycks fortfarande ihop när dem sticker ut där framme.

  Om dina fötter har en tendens att glida ifrån hälen när du går så rekommenderar vi att du kombinera Super Kuddar med vårt Hälgrepp. Detta tar bort ett mycket vanligt problem en gång för alla.

  Varför är Super Kuddar det bästa inlägget för skor med höga klackar? Det finns jämförbara produkter på marknaden, sånt är livet, men anledningen är en unik kombination av fördelar för kunderna. Dem kan handtvättas med lite tvål vilket gör dem så gott som nya, varje gång.

  Dem är gjorda av silikon vilket är perfekt när du har på dig höga klackar tack vare dämpnings-funktionen som gör dem naturligt mjuka och bra på att absorberar chockar, och garanterar det bästa möjliga stödet till dina fötter. Materialet har en kylande effekt som gör dem optimala för sommaren när du vill visa upp dina favorit klackar. Dem tar också upp väldigt lite yta. Inläggen är diskreta och transparenta.

  Eftersom silikon behåller formen och kan tvättas, kommer dem näst intill att hålla för alltid. Du kan enkelt sticka in dem i alla möjliga skor och när dem väl är på plats så är dem en del av din sko. En annan förmån är att storleken är universal och passar alla skor.

  Beställ dina Super Kuddar idag och lindra dina fötter.


  Skriv en recension