Svarta OFF-WHITE Skosnören

59,95 SEK
Längd (cm)
Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Svarta OFF-WHITE “SHOELACES”

Öka dina sneakers stil eller byta ut gamla snören med dessa kopior av OFF-WHITE “SHOELACES”. Med exakt matchande typsnitt och gjort av starkt hållbart silikon printing är snörena av den högsta möjliga kvaliteten och gör ett fantastiskt jobb att likna originalen från Nikes “The Ten” Kollektionen med Virgil Abloh.


Nike och Off-White, ett oundvikligt giftermål

Få precis vad du förväntar dig på FeetUnique. OFF-WHITE snören kan användas med olika Nike skor såsom Jordans, Air Max, eller Prestos, oavsett om det är den senaste versionen eller ett äldre par. Du är endast ett tryck iväg från att dina sneakers når en ny stil nivå.


Fri Frakt, Snabb Leverans, och en 100% Garanti.

Vi levererar gratis överallt i världen. Det inkluderar våra normala skosnören samt de specialiserade Off-White snörena. Vi fraktar dem till dig så snabbt som möjligt så att du inte behöva vänta på din beställning. Om du inte är 100% nöjd med ditt köp, kommer du att få en återbetalning. Vi ställer inga frågor, och du behöver inte skicka tillbaka dina “OFF-WHITE” inspirerade skosnören. Men vi garanterar att du inte kommer att vilja göra det.
Skriv en recension
Artikelnummer: off-white-black
Kan töjas 16%
Bredd: 8mm
Gjorda i polyester av hög kvalité
OEKO-TEX® Certifikat Godkända