• Svarta "knytfria" skosnören för finskor

  54,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd

  Slutsåld

  • Elasticitet ger en bekväm passform
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Glid in i alla skor

  Gör dina finare skor till slip-ons med svarta knytfria snören för finskor

  Slip-on skor är inte begränsade till sneakers - när du letar efter en jämn stil utan att behöva böja dig ned och knyta dina skor, är svarta knytfria snören för finskor det perfekta valet. Dessa passar alla par läderskor. De har rätt nivå av elasticitet för att hålla saker säkra men ändå låta dem andas. Att få in dem i skorna går på under två minuter, och färgen fungerar med allt. Med svarta knytfria snören för finskor, kommer du att älska hur dina fötter både känns och ser ut varenda dag.


  Enkla att snöra. Omöjligt att gå tillbaka till att knyta skor.

  Det kommer antagligen att ta dig längre tid att snöra upp dina tygsnören från läderskorna. Dina knytfria silikonsnören kommer i två set av sex individuella delar. Varje passar rätt in i snörhålen. Dra dem helt enkelt till plats och glid in din fot. Det bör inte ta mer än en minut eller två! Och sen behöver du aldrig knyta dina skor igen.


  Njut av komfort, bekvämlighet och en säker passform.

  Elasticiteten och de noggrant utformade längderna garanterar en bekväm känsla. Det här trots att du aldrig behöver knyta dina skosnören igen. Men om du tänker på det så är ingen perfekt, så att knyta sina skor varje dag leder till en ojämn passform. Så blir det inte med svarta knytfria skosnören för läderskor.


  Svarta knytfria snören för finskor av högsta kvalité på nätet.

  Enkla att rengöra. Bleknar och fransar aldrig samt visar inte några tecken på slitage. Om de blir skavda eller smutsiga, torka rent dem med en våt trasa. Alla våra skosnören kommer i en sådan hög kvalité att vi kan garantera att de överlever både det första OCH andra paret av skor som du använder dem i. Det här gäller för alla, men är framförallt sant för våra knytfria silikonskosnören.


  Varför FeetUnique för Dina Skosnören?

  För att du föredrar ett företag som bryr sig. Du behöver inte skicka tillbaka dina snören för att få tillbaka pengarna om du är missnöjd - vi återbetalar dig utan att ställa några frågor. Vi vet att du kommer att älska dina svarta knytfria skosnören, och inte för att priset är fantastiskt och frakten gratis. Du får det bästa av det bästa, garanterat till 100%.

  Skriv en recension