• 4260+ Sålda

  Skosnören - 4mm Svarta

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Svarta Skosnören Går med Allt

  Vid sammanflödet av klass och äventyr kommer runda svarta skosnören, skapade för stövlar, men gjorde så att varje sko ylar med nattens djup som en varg mot månen.

  Det här är vad du har på dig när du är i en privat, modern skidstuga medan du satsar på en investeringsmöjlighet. Men du borde också snöra upp dem innan du vadar genom midjehög snö eftersom en grizzlybjörn stal dina snöskor en halv mil tillbaka.

  Flotta? Absolut. Friluftiga? Definitivt.

  För det är det som färgen svart uppnår. Varje inställning kan lämpa sig för svart. Om du är inbjuden till ett bröllop, är svart ett säkert val, och detsamma gäller för begravningar. Den första dagen i skolan eller den sista dagen före sommaren? En svart slips-gala eller en luau grill?

  Oavsett var du vill sko till dig, dyker runda svarta skosnören upp.

  Alla färger på skor funkar med svart, och vi kan inte garantera det för någon annan färg. Glöm vitt på ris - dessa snören kommer att gå med dina skor som svart på paella med bläckfiskbläck.

  Att säga att svarta snören är ett säkert val skulle vara att spela ned deras värde. Istället säger vi att de är ett smart val, för att de får dina skor att se lysande ut.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-Black
  Bredd: 4mm
  Vanligt använda i stövlar
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Kan töjas 16%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända