• 550+ Sålda

  Skosnören - 16mm Svarta

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look
  • Maximal synlighet

  Superbreda Svarta Skosnören Förstärker Gymnastikskor

  Ta dina sneakers på en ny väg med superbreda svarta skosnören, där den första anhalten är lyxiga skor, och resten av resan är fylld med nya möjligheter.

  Nya möjligheter? Tack vare skosnören? Det kan inte vara sant.

  Jo, det är sant.

  Med dessa snören kan du gå upp till säkerhetsvakten på en nattklubb, peka ner på dina snören och titta på när du släpps genom velour-repet. Ditt namn behöver inte längre vara på någon lista. Att vänta i köer blir en sak av det förflutna.

  Gå in i ett mötesrum på något kontor, avbryt dem genom att lägga en fot upp på bordet och gör dig redo att bli deras nästa VD.

  Svart är färgen på noterna på notblad. Det är färgen på din telefonskärm när den är i viloläge. Det är färgen på en mörk tunnel som du inte kan se slutet på. På egen hand betyder dessa saker inte mycket. Men snör åt dina skor och börja spela musiken, surfa på din handhållna superdator, eller gå in i spänningen i det okända, och plötsligt blir de något otroligt.

  Superbreda svarta skosnören betyder inte mycket som en bild på en hemsida. Men vänta bara tills de är knutna på dina sneakers och blir något otroligt.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 18M-Flat-Black
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Bredd: 16mm