• 680+ Sålda

  Skosnören - 16mm Vita

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Maximal synlighet
  • Få en unik look

  Superbreda Vita Skosnören Får Sneakers Att Se Splitternya Ut

  Superbreda vita skosnören gjordes för att göra vilken sneaker som helst till ett nytt fräscht par, en slående ljus färg som garanterar att dina skor kommer att vara omöjliga att missa.

  Var försiktig när du går ner för gatan - du kan stanna upp trafiken. Bilar kommer sakta ner för att titta på dina skor. En buss full av människor kommer stanna att kolla in dem. Eftersom dessa är djärva snören, utformade med den typ av kvalitet som alla känner igen det ögonblick de ser dem.

  Det finns en anledning skrivarpapper är vit. Det är så att vilken färg du än sätter på det kommer att se bra ut. Detsamma gäller för dessa snören, och vilken färg dina sneakers, dina byxor, din skjorta, din klocka, dina glasögon eller din hatt nu kan vara.

  Om du tittar på mångsidighet i ordlistan hittar du förmodligen bara en bild av dessa snören. (har vi hört iallafall)

  I grund och botten är bärandet av våra superbreda vita skosnören som att ha två lampor i slutet av en tunnel. Förhoppningsvis kommer andra personer med mindre snören att följa ditt exempel, och kanske någon dag kommer ingen av oss någonsin behöva se dålig skostil igen.

  Så kortfattat som möjligt. Dessa snören ger ett rent utseende som ger styrka till din stil, oavsett var du planerar att visa upp dem.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 18M-Flat-White
  Bredd: 16mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité