• 50+ Sålda

  Snørebånd - 16mm Violet

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Maximal synlighet
  • Få en unik look

  Super breda Lila Skosnören Gör Sneakers Bättre. Därmed Basta.

  Super breda lila skosnören i sneakers gör bäraren en omedelbar stilikon. Det är inte en färg som de flesta ser varje dag, vilket innebär att de kommer att märka av dem. Och de kommer att associera dig med den färgen.

  Det kommer inte dröja länge innan du utnämns som den officiella mästaren av lila. Ingen annan vill ha på sig det eftersom det är ditt nu. Grattis. Du äger lila.

  Vi säger inte någonting du inte redan vet om, men folk ser rätt förbi de snören som kom som med dina skor, eller hur? Om det fanns ett skodons-rike skulle vanliga snören vara bönder, och dessa skulle vara kung och drottning.

  Vi önskar att vi kan få dig att snöra åt dina gympaskor med dessa snören, bara så att du kan knyta upp dem, lägga tillbaka dina gamla snören och se hur otillfredsställande dina skor faktiskt ser ut. För med super breda lila snören är det verkligen ingenting att gå tillbaka till.

  Vilket är bra, eftersom dessa snören kommer att överleva skorna, vilket betyder att du kan ha dem om och om igen. Bonuspoäng för att regelbundet byta dem i olika par skor. Skicka oss en bild på Instagram. Vi delar de coolaste kombinationerna.

  Lyssna, du har god smak. Det förstod vi det ögonblick som du klickade på dessa snören. Bättre sneakers är bara ett klick bort.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 18M-Flat-Violet
  Bredd: 16mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité