• Elastiska platta turkos-blåa skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Gör vackra slip on skor med turkosa knytfria elastiska platta skosnören.

  Med en färg du inte ser varje dag och en bekvämlighet som gör varje dag till ett nöje, är turkosa knytfria elastiska platta skosnören redo att ändra sättet som du tänker på runt skodon. Du behöver inte längre leta efter slip ons för att rädda dig själv från att knyta och knyta upp flera gånger om dagen. Du kommer inte behöva att böja dig ned för att knyta dina skor eller skorna på personen du köper dem här för. Trä dem här in i en sko av vilken sort eller storlek som helst, justera dem snabbt och enkelt, lås dem sedan på plats och sen är du ute ur dörren.


  Enkelt installerade i storlekar för både barn och vuxna.

  Vi säljer inte produkter där storleken passar alla om det inte är vettigt. En del av skönheten i knytfria elastiska snören är hur de kan stretcha med 130% så att alla kan knyta sina skor exakt som de vill ha det. Om vi sålde specifika storlekar, skulle två personer med samma fotstorlek behöva olika längder. Genom att skicka extra långa snören till alla, är det enkelt att trä dem in i skon och sen helt enkelt trimma bort det överblivna snöret.


  Njut av hållbarhet som överlever skorna.

  När du har den perfekta passformen, var inte rädd för att föra över snören till ditt nästa par skor. Elastiska platta skosnören är otroligt enkla att göra rent och slits inte ut som tygsnören, de fransar sig inte heller eller blir trassliga. Oavsett om du är en högkontakts atlet eller om du tar med dem på en avslappnande semester, kommer de inte göra dig besviken och du kan använda samma snören på olika skor om och om igen.


  Ha din ideala stil i din favoritfärg.

  Färgen på skosnören är en kombination av turkost och blått. Det är ett fantastiskt färgval om inte annat för att det är spännande och unikt! Det är därför turkos-blå elastiska platta skosnören kan göra ett vanligare par skor mycket mer stilfulla.


  6 Fantastiska skäl till att shoppa med FeetUnique

  ENDAST KVALITETSSNÖREN – Starka och säkra snören som du kan lita på.
  ENORMT UTBUD – Läder, knytfria, platta, ovala, runda, tunna, långa, korta – Vi har dem alla.  
  NÖJDHETSGARANTI – Vi erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti. Om du inte gillar skosnörena, kommer vi ge dig en snabb och artig återbetalning – Du behöver inte skicka tillbaka snörena.  
  GRATIS FRAKT – Inget krav på minsta beställning – Alltid gratis frakt över hela världen.  
  100% SÄKER BETALNING – SSL krypteringsskydd. En säker hemsida med 100% säkra transaktioner.  
  UTMÄRKT KUNDSERVICE – Effektiva och snabba svar + Problemlösningar > Nöjda glada kunder är vår prioritet. 

  Skriv en recension