• Elastiska platta mörkbruna skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Knyta dina skosnören är ett slöseri med tid.

  Du har nu upptäckt knytfria platta skosnören. Det betyder att du aldrig mer behöver spendera tid på att knyta och knyta upp din skor. Dina sneakers kommer också att bli av med de långa irriterande ändarna av snöret. Det betyder att du inte har något att snubbla över när du är ute och går, och att det inte heller finns någonting som kan fastna i ett cykelhjul. Du kommer istället att ha en enkel, stilig sko som du kan glida in i och ut ur utan att behöva slösa någon tid.

  Anpassa dina sneakers med mörkbruna skosnören.
  När du får dina nya par av knytfria platta skosnören, det första du kommer att upptäcka är att färgen ser exakt likadan ut som på bilderna online. Du köper dem för att skapa en egen look, och det är precis vad dessa skosnörena erbjuder dig. Börja med att snöra dina skor som du hade gjort med vilka andra skosnören som helst, dra sedan åt dem ordentligt, knäpp till låsen, och du är nu redo. Så enkelt är det.

  Två snören och fyra lås betyder att du inom kort aldrig mer kommer att behöva knyta dina skor igen.
  Ditt paket kommer att innehålla ett par elastiska snören och fyra lås. När du har snörat dina skor, klipper du bort den extra biten av snöre på båda sidorna, och knäpper låsen på plats. Nu kommer knyta dina skor endast vara ett minne blott.

  Njut av marknadens bästa snören med den högsta kvaliteten.
  Mörkbruna knytfria elastiska skosnören från FeetUnique håller längre, känns mer bekväma, och ser bättre ut. Om du inte är 100% nöjd med dina skosnören kommer via att återbetala ditt köp och du behöver inte ens skicka tillbaka produkten. Och utöver det fantastiska priset, så erbjuder vi fri frakt över hela världen.

  Skriv en recension