• Elastiska platta röda skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Med röda knytfria elastiska platta skosnören, har bekvämlighet aldrig sett bättre ut.

  Det första du märker med dina röda knytfria elastiska platta skosnören är hur bra de ser ut. Sen kommer du att trä igenom dem, spänna åt till din perfekta komfort och märka hur bra de känns. Efter det, kommer du att njuta av att aldrig behöva knyta eller knyta upp dina skor igen. Visste du att människor kan spendera upp till en månad av sitt liv med att knyta och knyta upp sina skor? Inte du. Inte när du har märkbar bekvämlighet till ditt förfogande varje dag. Letar du efter framtidens skor? Allt som krävs är ett nytt par röda knytfria platta skosnören.


  Hållbarhet som håller längre än dina två nästa par skor.

  Det elastiska materialet och enkelt rengjorda platta designen kombineras för att skapa ett par snören som inte bleknar, fransas eller slits ut som kommer att överleva det första paret skor du trär dem på, och de två efter det. Vi skämtar inte – dessa har en hållbarhet som får andra snören att skämmas. Och eftersom du har dem knutna och trimmade till din exakta passform och andningsförmåga, kan du enkelt snöra dem på ett andra eller tredje par skor du köper, inga problem alls.


  En storlek passa alla förutom för höga stövlar.

  Alla vill se bra ut, och det finns ingen anledning till att slip on skor inte kan se lika bra ut (eller bättre än) skor du måste knyta. Det är därför det kan vara så belönande att skapa dina egna. Och det bästa är att du inte behöver slita ut håret när du försöker klura ut den perfekta längden. Såvida de inte är höga kängor, kommer dessa snören att knyta och stretcha till perfektion oavsett form eller storlek av människofoten.


  6 Fantastiska skäl till att shoppa med FeetUnique

  ENDAST KVALITETSSNÖREN – Starka och säkra snören som du kan lita på.
  ENORMT UTBUD – Läder, knytfria, platta, ovala, runda, tunna, långa, korta – Vi har dem alla. 
  NÖJDHETSGARANTI – Vi erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti. Om du inte gillar skosnörena, kommer vi ge dig en snabb och artig återbetalning – Du behöver inte skicka tillbaka snörena. 
  GRATIS FRAKT – Inget krav på minsta beställning – Alltid gratis frakt över hela världen. 
  100% SÄKER BETALNING – SSL krypteringsskydd. En säker hemsida med 100% säkra transaktioner. 
  UTMÄRKT KUNDSERVICE – Effektiva och snabba svar + Problemlösningar > Nöjda glada kunder är vår prioritet. 


  Skriv en recension