• 750+ Sålda

  Round black & light brown laces

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Svarta och Ljusbruna Skosnören Kräver Uppmärksamhet

  Dina stövlar blir en scen med runda svarta och ljusbruna snören, men alla par skor kan vara värd för dessa snyggt sammanflätande, kontrasterande färger av jordartade toner med stor attityd.

  Du kommer att upptäcka att människor stirrar på dina skor. Det är bara ett faktum. Det snygga mönstret hos skosnörena har varit känt att hypnotisera. Du kommer att tro att dina fötter växt sig större, för människor kommer att gravitera mot dig. Men det kommer inte vara ett drag av gravitationen, det blir något mycket kraftfullare. Dragning av förälskelse. Folk kommer se dina fötter och vilja veta mer. Punkt.

  Det har varit en pågående debatt: Går den svarta tråden genom den ljusbruna, eller går ljuset genom mörkret? Men vi insåg att den som leder denna flört av stil beror på skons färg, för att det verkligen kommer att fungera som deras scen. Gå runt i stan, gå in på en fest eller träffa gruppen på vandringsleden - vart du än går, kommer du att visa upp den här dansen av färger som drar åt sig blickar mer än en gång. Det kallas en dubbeltagning, och du börjar bli van vid dem, för våra runda svarta och ljusbruna skosnören är mer än värda en trippeltagning.

  Du är här, så du har redan fått dina ränder. Ta nu vad som är ditt: dina skor kommer inte känna sig fullständiga utan dessa, åtminstone inte nu när du har sett dem.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 4M-Round-BlackLightBrown
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Bredd: 4mm
  Kan töjas 16%
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Vanligt använda i stövlar