• Elastiska platta ljusbruna skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Du är nu färdig med att knyta dina skosnören.

  Om det varje dag tar dig 10 sekunder att knyta din skor, samt 10 sekunder att knyta upp dina skor, den lilla tiden går ihop till över två timmar på ett år. Ta tillbaka din tid med våra knytfria skosnören från FeetUnique. Utöver ett bra pris och fri frakt, så bjuder vi också på det bästa urvalet av färger och det inkluderar ljusbrun. Beställ idag för att uppleva bekvämlighet i stil.

  Redo att aldrig mer behöva knyta dina skor?
  Att installera våra knytfria skosnören är en väldigt enkel tre stegs process. Du börjar med att snöra dina skor och dra åt dem ordentligt. Nästa steg är att klippa bort extra snöre på båda sidorna eftersom det inte längre finns någon anledning att knyta en rosett. Du avslutar med att knäppa låsen på plats. Nu kan du enkelt glid in och ut ur dina skor och var gång få en bekväm passform som är pålitlig.

  Vad som kommer med din beställning?
  Din beställning innehåller ett par, extra långa, ljusbruna knytfria skosnören. På så sätt kan vi garantera att de kommer att passa alla typer av skor och skostorlekar. Det kommer också fyra lås med din beställning. Detta är allt du behöver för att installera dina nya knytfria skosnören.

  Varför ska jag använda FeetUnique?
  Vi är en liten grupp som verkligen bryr oss om våra kunder. Det är också därför vi erbjuder 100% Öppet Köp. Om du inte är helt nöjd med dina ljusbruna knytfria skosnören, kommer du att få dina pengar tillbaka. Vi kommer inte att ställa några frågor, och du kommer inte ens behöva skicka tillbaka produkten till oss. Beställ riskfritt idag!

  Skriv en recension