380+ Sålda

Skosnören - 6mm Mörkbruna

39,90 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

Ovala Mörkbruna Skosnören Gör Träningen Bättre

För alla terränglöpare och snygga gymbesökare, ger ovala mörkbruna snören en flexibilitet, hållbarhet och mångsidighet för alla par atletiska skor.

Det finns en anledning till att det här är alla idrottarnas officiella snörmärke. De kollektivt beslutade det. (Det meddelades privat, så du får ta vårt ord på det.)

Oavsett om du tränar inomhus medan du lyssnar på nyheterna, eller om du gör någon form av brutal övning där du kryper igenom lera medan gigantiska människor ropar motiverande hot, kommer dessa snören inte göra dig besviken.

Vad jagar du? Är det ett nytt personligt bästa? Är det ett nytt världsrekord? Eller är det helt enkelt stenhårda magmuskler? Eller armar som är så imponerande att varje tidningsfotograf försöker få dig i telefon? Eller behöver du springa efter den drake som du av misstag släppte?

Det spelar ingen roll.

Eftersom när dessa mörkbruna ovala skosnören är knutna, blir de en del av dina fötter. Den subtila färgen blandas både in och förstärker din atletiska förmåga. Om du sysslar med häcklöpning, kan du börja hoppa dem två i taget.

Faktum är att med dessa snören, kan du kanske vinna det hela i ett enda hopp.

Skriv en recension
Artikelnummer: 6M-Oval-Darkbrown
OEKO-TEX® Certifikat Godkända
Kan töjas 15%
Vanligt använda i gymnastikskor
Gjorda i polyester av hög kvalité
Bredd: 6mm