• 80+ Sålda

  Vita elastiska silkonskosnören (No-tie)

  59,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd

  Slutsåld

  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Smuts-, dammtåliga och helt vattentäta
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Vita knytfria silikonskosnören gör dina skor till bekväma slip-ons.

  Om du är trött på att spendera din tid med att knyta dina skor varje dag, om det är jobbigt att böja dig ned för din rygg och/eller ben, om du letar efter ett unikt och praktiskt skotillbehör som inte har en ful knut och 2 flugor som hänger längs skorna, då har du kommit rätt. För bara efter några minuter med att sätta in dessa vita silikonskosnören, kommer du aldrig att behöva böja dig ned och spendera mer dyrbar tid med att knyta dina skor... någonsin... igen. (Ja, du hörde rätt.) Du kommer också ha ett mer skinande, djärvare, roligare par joggingskor eller sneakers att njuta av. Elastiska knytfria skosnören är en av de där upptäckterna som gör online shopping fantastiskt.

  En storlek passar alla skor för vuxna och barn. Garanterat.

  Om inte dina sneakers har mer än åtta par snörhål (skohål) i varje sko, är det nästan säkert att våra vita silikonskosnören kommer passa – och fungera väl. Silikonmaterialet kan sträcka sig dubbelt så långt utan att lossna, vilket ger en säker och bekväm passform, oavsett din skostorlek, vilket innebär att de passar både barn- och vuxenskor. Kommer du att springa? Bestiga ett berg? Eller är du bara på väg till skolan? Det spelar ingen roll eftersom snörena är perfekta för alla äventyr.

  Knytfria snören som är hållbara, vattentäta och extremt damm/fläckresistenta.

  Smuts och damm är helt enkelt inte attraherade av silikon elastiska skosnören som de är till de gammaldags tygsnören som följde med dina sneakers. Dessa knytfria snören kommer att överleva själva skon, är vattentäta och kan rengöras med nästan ingen ansträngning. En fuktig trasa kommer att torka bort alla fläckar och de kommer se ut som nya. Att kalla dessa skor praktiska är mer än att göra dina skor till slip-ons, du får också lugn och ro att du får det längsta hållbara skosnöret på marknaden. 

  Silikon skosnören är snabba och intuitiva att installera.

  När dina sexton snören anländer (åtta för varje sida), organisera dem från minsta till största (de är numrerade). Ändarna på varje snörekommer att ha ett hack i varje ände, som du trycker in i motsatta hålet i dina skor. Glid sedan in fötterna. Allvarligt! Det är verkligen så enkelt.

  En mängd olika färger motsvarar total personalisering.

  Vita knytfria silikonskosnören är ett bra ställe att börja, eftersom det är en färg som går med allt. Du kan dock också få en av våra flera andra färger, inklusive rött, svart, lila, blått, både mörk- och ljusgrått och mycket mer. Tänk dig ett par sneakers där vartannat snöre är en annan färg. Anpassningsmöjligheterna är oändliga... och så roliga!

  Hela familjen kan återgå till att göra det de älskar.

  Vem i ditt hem kunde inte använda lite extra ledig tid? Både vuxna och barn älskar vita knytfria silikonsnören: stilen, bekvämligheten och passformen är alltid exakt rätt. Dessutom är det verkligen sant vad de säger: i slutändan är det alla de små sakerna i livet som lägger till för att göra den största skillnaden. Dessa snören är ett bra exempel på exakt det. Så vad väntar du på? Skaffa dig ett par idag. Vi LOVAR att de inte kommer att göra dig besviken.
  Skriv en recension