• Elastiska platta vita skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd

  Slutsåld

  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Belöna din livsstil med vita knytfria elastiska platta skosnören.

  Från vuxna som letar efter att ta tillbaka sin tid, till barn som bara vill ut ur dörren, till de som fysiskt behöver en paus från att snöra, är vita knytfria elastiska skosnören perfekta för dig. Känn dig mer bekväm, undvik tråkiga extra sysslor och bli av med flugan och det överblivna snöret, som båda kan bli oknutna eller fastna i något. Vad är framtiden inom skoknytning? Att inte knyta dem. Och med dessa får du bonusen av oöverträffad hållbarhet och en säker passform.


  Det enklaste sättet att aldrig knyta dina skor igen.

  När ditt par platta elastiska skosnören kommer fram, behöver du endast snöra upp dem som du skulle göra med ett vanligt par snören. Med skillnaden att du bara behöver göra det en gång. Knyt dem i knutar eller skär av det överblivna snöret och säkra dem med de inkluderade låsen (vi föredrar det). Men efter det, kommer de aldrig att ändras och ger sann pålitlighet varenda dag.


  Spara enorma mängder tid.

  Visste du? Totalt kan människor spendera upp till en månad av sitt liv med att knyta sina skor. Tänk på allt du skulle kunna uppnå med den tiden och tänk också på att du aldrig skulle behöva oroa dig för fransande, trasslande eller att knyta igen. Du kommer inte att hitta ett par skosnören med så här många egenskaper eller med den här kvalitén. Faktum är, dessa kommer överleva flera par sneakers.


  Lås upp din kreativitet genom att skräddarsy din stil.

  Med de bästa priserna online och den omatchade mångfalden av färgen vit, får du friheten att skräddarsy din allmänna stil. Och eftersom längden kommer vara helt unik till dina fötter, är det enkelt att sätta dem på andra sneakers. Däremot så är den enda sortens sko som dessa troligtvis inte kommer fungera till höga stövlar på grund av hur de når till fotleden.


  6 Fantastiska skäl till att shoppa med FeetUnique

  ENDAST KVALITETSSNÖREN – Starka och säkra snören som du kan lita på.
  ENORMT UTBUD – Läder, knytfria, platta, ovala, runda, tunna, långa, korta – Vi har dem alla. 
  NÖJDHETSGARANTI – Vi erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti. Om du inte gillar skosnörena, kommer vi ge dig en snabb och artig återbetalning – Du behöver inte skicka tillbaka snörena. 
  GRATIS FRAKT – Inget krav på minsta beställning – Alltid gratis frakt över hela världen. 
  100% SÄKER BETALNING – SSL krypteringsskydd. En säker hemsida med 100% säkra transaktioner. 
  UTMÄRKT KUNDSERVICE – Effektiva och snabba svar + Problemlösningar > Nöjda glada kunder är vår prioritet. 


  Skriv en recension