• 460+ Sålda

  Skosnören – 3mm Orange

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Orange Finskosnören Driver Skodon

  Runda orange skosnören för finskor är för finskor som smäller; för tillfällen som inte bara behöver det utan kräver det; för kärleken till allt som är den högsta ordningens heliga styling.

  Snygga snören är designade för avancerade evenemang som ligger i den exakta färgen som kommer att skilja dina  skor från resten? Du kommer att se ljusbruna, beigea, vita, ljusgråa snören och andra dämpade färger för dämpade själar, samtidigt som dessa snören aktiverar dina fötter.

  Vi slår vad om att du inte märkte hur ledsen andra skosnören kan se ut fram tills nu.

  Orange komplementfärg är blå. Det spelar ingen roll vilken skugga. Det finns en anledning att solnedgångar gör att de mest härdade männen snyftar okontrollerbart - kontrasten av blå och orange är så enorm, så kraftfull.

  Men du kan utnyttja orange dynamik bortom blått, och himlen är gränsen. Orange snören fungerar med nyanser av brunt, vitfärg eller läder med en gulare nyans. Svart är alltid ett säkert val, och lite ljusare än svart hela vägen till ljusgrått överskrider säsongerna.

  Runda orange finskosnören säger hur du känner utan att du behöver säga det...eller håller takt med vilka utåtriktade eskapader du upptäcker dig på. 

  Du vet att du är lysande. Är det inte dags att du har fötterna att matcha det?

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-Orange
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor