• 360+ Sålda

  Skosnören – 3 mm Rosa

  39,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Runda Chockrosa Finskosnören Vågar Vara Annorlunda

  Ett helt unikt sätt att presentera dina skor i formell miljö, runda chockrosa finskosnören lyser upp även de tråkigaste miljöerna.

  Är du den mest vågade personen i rummet, den som är mest villig att omfamna sin unika karaktär? Här är ett enkelt sätt att ta reda på det: kolla alla andras snören. Kommer de ens nära dina högkvalitativa rosa snören? Då tror jag att vi klarat upp det.

  Trä det oslagbara genom dina finskor - vare sig de är svarta, vita eller gråa, kommer dina snören helt klart se imponerande ut. Ah, men sitter de på röda eller gröna skor? Andra kommer att känna sig tvungna att knäppa en bild av dina spektakulära fötter.

  (...och om du debiteras ens bara fyrtio kronor vardera, skulle du göra en vinst eftersom våra snören är både premium och prisvärda...)

  "Mode börjar vid fötterna", eller så har det sagts av alla de bästa designerna på planeten. Det måste bero på att skor är det första folk ser när du går in i ett rum.

  Och tänk på detta: om du imponerar på dem när din sko träffar mattan, kommer de att hålla andan med förväntan innan du ens pratar.

  Runda rosa finskosnören är djärva, ljusa och gör att du sticker ut. För, hur kan de inte?

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 3M-Classic-HotPink
  Tunt vaxlager
  Gjorda i bomull
  Stretch 0%
  Bredd: 2.5mm
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända
  Vanligt använda i finskor