• 40+ Sålda

  Skosnören-16mm blå

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Maximal synlighet
  • Få en unik look

  Superbreda Blå Skosnören Levererar Sneaker Föryngring

  De mest blåa sneakers som du någonsin kommer att uppleva, är att se superbreda blå skosnören med sina egna ögon är som att se havet för första gången. Färgen, djupet, allt verkar oändligt. Och när du har dem knutna i dina sneakers, kommer du känna något skölja över dig. Vad är det?

  Det är en känsla av bättre.

  Det finns ingen känsla mer uppfriskande. Vetskapen att dina sneakers går med alla andra delar av din outfit. Det är att veta att dina skor är en outfithöjdpunkt, och att du är garanterad komplimanger. Du kommer att tänka tillbaka på din skostil innan dessa snören kom in i ditt liv och undra om det är en annan person.

  Kanske det är.

  Blå så här slående och snyggt på snören på denna premiumnivå är den ultimata uppdateringsknappen. Det här är de nya snörena som gör att gympaskorna själva ser nya ut. Du kan känna dig bra nog att köra ett fullständigt maraton, eller strunta i arbetet under en hel vecka och aldrig lämna soffan.

  Men chansen är att de sätter dig någonstans i mitten - mellan en tsunami och ett stigande tidvatten, mellan himlen och ditt nya par skor, mellan fantastiskt och perfektion.

  Rid superbreda blå skosnören till nya stränder. För oavsett var de tar dig, kan du gå runt och veta att du är den snyggaste personen inom synhåll, och förmodligen bortom det också.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 18M-Flat-Blue
  Bredd: 16mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité