• Elastiska platta chockrosa skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Chockrosa knytfria elastiska platta skosnören förvandlar omedelbart dina skor till slip ons.

  Om du gillar att dina skor ser bra ut men du inte gillar att behöva knyta eller knyta upp dem varje gång, är chockrosa knytfria elastiska platta skosnören som gjorda för dig. Oavsett vilka skor du har (förutom höga stövlar), kommer dessa enkelt passa dem alla. De är enkla att byta ut med dina gamla slitna snören och efter du har satt in dem, har du ett splitternytt par slip ons. Knyt aldrig dina skosnören. någonsin. igen!


  Säker passform med elastisk komfort.

  Den fasta men bekväma 130% stretchen i dessa elastiska snören säkerställer att ens livsstil fortsätter ostört med dina nya slip ons. Faktum är, att ditt nuvarande liv blir stört varje gång du knyter upp eller knyter dina skor. Om du springer dagligen kommer du knappast kunna tro hur dessa snören fortsätter sitta säkert hela tiden. Barn kommer att älska enkelheten och vuxna kommer att bli uppspelta över bekvämligheten. Så varför inte köpa ett nytt par för hela familjen? En storlek passar trots allt alla, så du behöver inte oroa dig för storleken.


  Dina snören kommer att hålla längre än skorna - Vi garanterar det.

  Det elastiska materialet gör att dessa snören håller längre än vanligt tyg och läder, så vi garanterar att de överlever skorna som du snör dem in i. Om de av någon anledning skulle gå sönder, kommer vi skicka dig nya på en gång. Gratis. Så pass säkra är vi.


  Utformade för att ge dina skor en djärv chockrosa.

  Den platta designen av våra snören kommer verkligen göra att de ser chockrosa ut, även om resten av skon är främst vitt eller svart. Vilket, såklart, är perfekt för den som har ett trist par skor, samt de med ett skomönster som redan har chockrosa i sig.
  Enkelt uttryckt - Du letar efter de bästa knytfira skosnörena och du har hittat dem. Den enda frågan nu är: Är dessa de rättade färgade snören för dig? Det tror vi också.


  6 Fantastiska skäl till att shoppa med FeetUnique

  ENDAST KVALITETSSNÖREN – Starka och säkra snören som du kan lita på.
  ENORMT UTBUD – Läder, knytfria, platta, ovala, runda, tunna, långa, korta – Vi har dem alla.
  NÖJDHETSGARANTI – Vi erbjuder en 100% Nöjdhetsgaranti. Om du inte gillar skosnörena, kommer vi ge dig en snabb och artig återbetalning – Du behöver inte skicka tillbaka snörena.
  GRATIS FRAKT – Inget krav på minsta beställning – Alltid gratis frakt över hela världen.
  100% SÄKER BETALNING – SSL krypteringsskydd. En säker hemsida med 100% säkra transaktioner.
  UTMÄRKT KUNDSERVICE – Effektiva och snabba svar + Problemlösningar > Nöjda glada kunder är vår prioritet.

  Skriv en recension