• 20+ Sålda

  Skosnören - 12mm Neonrosa

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Varm rosa är en starkare rosa färg, en nyans som har mer kraft och dragningskraft. På egen hand kan den se lite väl stark ut men i kombination med ljusare färger kan kontrasten ge en balanserad stil i sin helhet. Tjejiga tjejer skulle verkligen gilla dessa skosnören!

              Kläder i varm rosa ser djärvt ut och att ha färgen på dina fötter skulle verkligen fånga folks blickar! Vi erbjuder dem i 12mm-kategorin, de bredaste skosnörena som vi har i vår katalog. Det är en bredd som får färgen att synas ännu mer. Det är en ideal bredd om du är ute efter att fånga folks blickar. Men du måste ändå välja rätt längd. Ditt val av längd bör baseras på antalet snörhål på dina skor. Få snörhål kräver kortare skosnören och fler snörhål behöver längre snören.

                  Det är viktigt för alla att hela tiden förnya sig, att få oss att känna oss självsäkra angående hur vi ser ut. En bred samling skor skulle vara väldigt dyrt. Men en samling skosnören behöver inte alls bli lika dyrt. Starta din samling genom att skaffa ett par 12mm-skosnören i varm rosa för endast 29,95kr.

  Köp dina skosnören idag och njut av resultatet så snart som möjligt!

  Dessa skosnören finns i 2 olika längder, så välj de som passar dig bäst.

                  Trots att våra skosnören är relativt billiga är kvaliteten oklanderlig. Det beror på att vi använder oss av tjocka trådar som inte går sönder i första taget och färgerna på våra snören är tillräckligt djupa för att hålla sig starka och kraftiga, även efter flera tvättar.

                  Gör din beställning redan idag och få dina helt nya skosnören i varm rosa i ditt brevinkast inom 2-4 dagar. Vi skickar alla våra beställningar med Post Danmark istället för med vanliga fraktbolag. Denna fraktmetod är mycket billigare, endast 19kr! På så sätt undviker vi förseningar och annat krångel, som är vanligt med fraktbolag. Du kan läsa mer om våra fraktmetoder genom att klicka på “Frakt” på vänstra menyraden.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 12M-Flat-HotPink
  Kan töjas 16%
  Bredd: 12mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända