• 1060+ Sålda

  Skosnören - 6mm Vita

  39,90 SEK
  Längd (cm)
  Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look

  Ovala Vita Skosnören Visar Vad Du är Gjord Av

  Prestationssnören för den högpresterande individen, ovala vita skosnören tar löparskor till nästa nivå.

  Åh, är du redan på toppnivå? Läser den nuvarande Olympiska Guldmedaljören detta? Eller är det den senaste vinnaren av Spartathlon?

  Bra!

  Om så är fallet kommer dessa snören att hjälpa dig att uppfinna en nivå som aldrig tidigare troddes vara mänskligt möjlig.

  Ovala vita skosnören är för de som joggar tidigt på morgonen, de som inte behöver en publik - de får sin långsamma applåder från sina fötter på trottoaren. De är för midnattslöpare som inte har något emot att få fotgängare tro att de är en brottsling som springer upp bakom dem. När det är dags att träna är det dags att träna, och när ljuset är lågt, lyser dessa vita snören upp din väg framåt.

  Vitt är varje färg kombinerad i en, vilket måste vara varför vit funkar med varje färg, inklusive sig själv. Dessa snören ser rätt ut med alla färger och på alla typer av skor. De är inte bra om du planerar att bli lerig. Vitt och lera (bokstavligt talat) funkar inte.

  Du är ett kraftverk av skelett och ansträngning. Ovala vita skosnören bjuder in dig att matcha ditt skelett samtidigt som du visar upp din ansträngning.

  Skriv en recension
  Artikelnummer: 6M-Oval-White
  Bredd: 6mm
  Gjorda i polyester av hög kvalité
  Vanligt använda i gymnastikskor
  Kan töjas 15%
  OEKO-TEX® Certifikat Godkända