520+ Sålda

Skosnören - 6mm Orange

39,90 SEK
Längd (cm)
Längre för stövlar » Hjälp mig att välja längd
par par par
  • Håller sig knutna hela dagen
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Få en unik look
  • Skosnören passar perfekt i din brevlåda

Orange Ovala Skosnören Tar Minuter av Dina Kilometer

Orange ovala skosnören är som racingremsor för löparskor, förutom att de inte bara ser bra ut, de gör dina skor bättre också.

Gör inte misstaget att tänka att snören bara är dekoration. De som kom i dina skor är det. Att spendera bra pengar på ett par skor och sedan inte uppgradera snören är som att köpa en ny sportrock och ha på sig en gammal sliten slips. Inte bara är det inte coolt, för löpare, är det inte heller smart.

Eftersom dessa snören uppgraderar atletisk klädsel. De är skillnaden mellan att ha en genomsnittlig dag och slå en personlig rekord. De har en flexibilitet, säkerhet och styrka avsedda för spår och fält.

Du kan säga, och vi är på väg att säga, att dessa snören uppgraderar idrottare.

Många gör också misstaget att tänka att rött är eldens färg. Men alla som stirrar i flammor vet att eldens sanna färg är den fruktansvärda orange. Och det enda som kommer att bli mer intensivt än den här färgens utseende? Ditt träningspass.

Du kommer att bränna kalorier snabbare än någon i gymmet. Din tränare kommer att undra om du tränar utan dem.

Och med våra orange ovala skosnören på, dröjer det inte länge innan du blir tränare, och tränaren tvingas bara titta på och lära sig. Visa dem hur det ska göras!

Skriv en recension
Artikelnummer: 6M-Oval-Orange
Bredd: 6mm
OEKO-TEX® Certifikat Godkända
Kan töjas 15%
Vanligt använda i gymnastikskor
Gjorda i polyester av hög kvalité