• Elastiska platta marinblåa skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  En produkt som verkligen lever upp till sitt namn.

  Knytfria skosnören är exakt var det låter som. Efter du har först snörat din skor, behöver du aldrig mer snöra dem igen. Den livfulla mörkblåa färgen är också lika färgglada som bilden visar. På FeetUnique, kommer du alltid att få precis det som du beställer. Vi garanterar att du kommer att bli 100% nöjd.

  Hur fungerar knytfria skosnören?
  Vi kommer att skicka två extra långa skosnören och fyra lås. Allt du behöver göra är att snöra dina skor, dra till dem ordentligt, och klippa av de extra långa ändarna. Knäpp sedan låsen på plats, och du är nu redo att enkelt glida in i dina skor och börja dagen.

  Ingenting är sålt separat på FeetUnique.
  Vi erbjuder knytfria skosnören i många olika färger, och du kan välja att endast köpa ett par eller hur många par du vill. Men när du köper ett par av våra knytfria skosnören, så kommer du att få två extra långa snören samt fyra lås, inga ytterligare tillägg behövs.

  Varför dessa marinblåa knytfria skosnörena?
  Med marinblåa skosnören från FeetUnique, kommer du att spara tid imorgon och pengar idag. Med fri frakt och vår höga kvalitet, finns det ingen annan plats där du kan hitta den här kvaliteten av skosnören till samma pris. Om du inte är 100% nöjd med vad du fick, kommer vi att återbetala din beställning, och du behöver inte ens skicka tillbaka produkten. Beställ idag!

  Skriv en recension