• Elastiska platta ljusgråa skosnören (knytfria)

  49,95 SEK
  Längd (cm)
  Hjälp mig att välja längd
  par par par
  • Går inte sönder eller fransar sig
  • Glid in i alla skor
  • Knyt aldrig skosnören igen
  • Elasticitet ger en bekväm passform

  Är du trött på att knyta din skor? Du är inte ensam.

  Vi tillade knytfria skosnöre till vårt sortiment eftersom vi var också trötta på att alltid behöva knyta våra skor. Du slösar tid genoma att göra det samt att det inte är speciellt bra för din ryggen att alltid behöva böja sig ner. Bristen på extra snöre betyder också att dina skor aldrig mer kommer att knytas upp. Du behöver endast knyta dessa en gång, och din fötter kan efter det enkelt glida in och ut ur skorna.
  Det bästa sättet att bära en neutral färg.
  Den ljusgråa färgen fungerar tillsammans med alla andra färger. Det betyder att det är en av de säkraste alternativen du kan välja för att anpassa dina sneakers. Dessa knytfria ljusgråa skosnörena blir ytterligare stiligare eftersom du klipper ner det långa snöret på båda sidorna. Allt du behöver göra är att snöra dina skor, dra till dem ordentligt, klippa bort extra snöre på båda sidorna, och knäppa låsen på plats.

  Ett paket med allt du behöver.
  Vi erbjuder inga tillbehör. Allt du behöver kommer med i paketet: två extra långa snören och fyra uthålliga, pålitliga lås.

  Varför ljusgråa knytfria skosnören från FeetUnique?
  Du letar efter den högsta kvaliteten som också är mest prisvärd. Du vill få precis vad du ser på bilderna online. Och du vill att din knyfria snören fungerar felfritt varje dag. Det är precis därför du beställer från FeetUnique. Vi garanterar att du kommer att bli 100% nöjd.

  Skriv en recension